Відомий український синоптик Наталя Діденко розповіла, якою буде погода в новорічну ніч з 31 грудня на 1 січня.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише синоптик Наталія Діденко.

"Погода так розгубилася перед останнім тижнем старого року, голова крутиться, скільки разів варити Кутю, чи вже ставити ялинку, чи вже всі, може, й поставили, як постити, куди постити, що ще українцям сипанути на голови в якості атмосферних подарунків - що остаточно сама заплуталась", - йдеться в дописі.

Відомо, що через атлантичний циклон в новорічну ніч чиноптики очікують опади у вигляді мокрого снігу, зокрема на Заході та Півночі він випаде вночі, а в Центрі, на Сході та Півдні - вдень 1 січня.

Вночі 1 січня в Україні очікується 0-6 градусів морозу, на Сумщині та Харківщині до -8 градусів, на Заході України близько нуля.

У столиці в новорічну ніч буде до -3 градусів, а вдень температура підніметься до +2 градусів.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Однак синоптик в той же час підкреслює, що прогноз попередній і буде уточнюватися в подальшому.

Раніше синоптики зазначали, що незважаючи на температурні гойдалки протягом грудня, саме напередодні Нового року піде сніг, який затримається на кілька днів завдяки нічним морозам. А потім знову очікується відлига.

Також синоптик зазначав, що після 15 січня стовпчики термометрів опустяться до -15.. -25 градусів, а похолодання супроводжуватиметься снігом. І протримається така погода до початку березня.

Нагадаємо, що приготувати на Новий рік 2019.

Як повідомляв портал "Знай.uа", лікарі назвали продукти, які краще не ставити на новорічний стіл.

Також "Знай.uа" писав, як встигнути зробити всі справи до Нового року.