У Болгарії ялинку від Путіна прикрасили жовто-блакитними ліхтариками

Путін спробував задобрити сусідів подарунками і отримав жовто-блакитний відповідь. У столиці Болгарії Софії активістами була організована акція за звільнення українських моряків, захоплених у полон Росією.

Для цього вони прикрасили ялинку жовто-блакитними корабликами, що особливо символічно, адже ялинка була подарована російським урядом.

Вчені спробували знайти ліки від похмілля

Досі фахівці ламають голову над тим, як необхідно визначати похмілля науковим способом, і як прийти до єдиної думки з цього приводу.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Журналіст і викладач Шонесси Бішоп-Столл, який протягом 10 років їздив по світу в пошуках ідеального ліки від похмілля, вважає, що найбільш відповідне визначення для похмілля — це відповідь імунної системи на надмірне вживання алкоголю. Сотні компаній намагалися створити ліки від похмілля, але поки що жодної цього не вдалося зробити.

Філарет зізнався, чому на Об'єднавчому соборі був у чернечому облаченнии

Патріарх Філарет пояснив, чому надів на Об'єднавчий собор по створенню Єдиної помісної православної церкви повсякденний головний убір скуфью замість патріаршого куколю.

Як виявилося, це було одним з вимог представника Вселенського патріарха, митрополита Галльського Еммануїла.

"Це було пов'язане з вимогою митрополита Емануїла. Пояснював це тим, що я для них - не патріарх. А оскільки Собор був під його керівництвом, то вони пояснювали, що не може бути на Соборі патріарха", - повідомив він.

Ціла країна вимагає відставки президента

У Сербії треті вихідні поспіль тисячі громадян протестують проти політики президента країни Олександра Вучича.

Маніфестанти носять з собою плакати, на яких написано: "Один з п'яти мільйонів". Вони з'явилися у відповідь на заяву Олександра Вучича про те, що він не виконає вимоги протестувальників, навіть якщо на вулицях Белграда з'явиться відразу п'ять мільйонів сербів.

Макрон перейшов на відкриті погрози "жовтих жилетах"

Уряд Франції прийме жорсткі заходи відносно тих осіб, які влаштовували погроми під час маніфестацій "жовтих жилетів".

"Я уважно стежив протягом всього дня відбувалися в країні і мене про це поінформував міністр внутрішніх справ. Цілком очевидно, що французької юстицією будуть прийняті дуже жорсткі заходи відносно правопорушників", - зазначив Макрон.