У Харкові батьки учнів школи №67 влаштували масовий мітинг проти звільнення директора. За останній час у навчальному закладі звільнилися 22 співробітника, написавши заяву на підтримку керівника.

Як розповідають самі батьки, кілька днів тому сюди приїжджала перевірка і змусила директора написати заяву про звільнення, з яким не згодні і батьки, і співробітники школи.

Мітинг батьків у Харкові
Мітинг батьків у Харкові

Волонтер Алла Фещенко зазначила: батьки обурені такою ситуацією і, щоб домогтися справедливості, більше 50 чоловік зібралися на пікет біля школи. Вони подали заявку в поліцію, і їх збори охороняли три екіпажі правоохоронців з автоматами:

Мітинг батьків у Харкові
Мітинг батьків у Харкові

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

"Директорка - дуже хороша, патріотка, тактовна, ратує за інклюзію, при ній ми стали школою з інклюзивною освітою. Її донька - вчитель музики, волонтер АТО. Були побори, переслідування тих, хто не здає в фонд школи. Рік билися, щоб її звільнили, тепер б'ємося, щоб не звільнили".

За словами батьків, директора змусили звільнитися через конфлікт з однією з мам, який триває протягом року.

Мітинг батьків у Харкові
Мітинг батьків у Харкові

"Вона регулярно пише скарги і про все. Є три мами, у кожної з них особисті рахунки з директором. Раніше вони втрьох писали скарги, залишилася одна", - каже Алла.

Як відомо, на мітинг під будівлею 67 школи приїхали і представники Департаменту освіти. Правда, батьків ні чим не потішили:

"Сказали, що всі наші зусилля марні і заяву вже підписано. За словами очевидців, говорили грубо і зухвало", - додає Алла Фещенко.

Мітинг батьків у Харкові
Мітинг батьків у Харкові

Батьки відвезли в Департамент освіти лист на підтримку директора, а тим часом в школі замість вчителів уроки ведуть методисти з районного управління.

Батьки мають намір і далі продовжувати активні дії на підтримку директора. Якщо їх не почують, погрожують влаштувати пікет під стінами міської ради, а в подальшому перейти до більш рішучих дій.

Дивіться: мітинг батьків у Харкові

Нагадаємо, у Києві дитина стала жертвою знущань вчительки.Як повідомляв "Знай.ua", педагог пожартувала про церкву і спровокувала скандал на всю Україну. Також "Знай.ua" писав, у Харкові збоченець полював за дітьми біля школи.