У Борисполі застрягли понад 170 людей, які повинні були вилетіти в Єгипет.

Про це повідомляє ТСН. Рейс переносили вже 5 разів, а пасажирів тримають у зоні вильоту.

За інформацією, літак на Хургаду авікомпанії Bravo Airways повинен був вилетіти ще в 3.00. Однак з тих пір виліт літака переносили 5 разів: спочатку з-за негоди, потім через відсутність літака, а потім тому що у пілота закінчився робочий день і довелося чекати нову команду.

Пасажири скаржаться, що їх тримали в одному з терміналів. Правда, відзначають, що в 7 ранку їх нагодували, а в 8 пустили в зону вильоту, де вони і знаходяться.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Люди на емоціях, тут багато дітей. Вони вже взяли в "заручники" представників компанії Bravo Airways, яка повинна була здійснити рейс. Їх не відпускають, ці представники чекають тут літак разом з нами", - розповіла одна з пасажирок.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що тисячі туристів втратили рейси: аеропорт здався перед святами. В аеропорту Франкфурта катастрофічна нестача персоналу для оформлення пасажирів, в результаті чого понад 3000 чоловік пропустили свої святкові рейси на вихідних.

Як повідомляв портал "Знай.uа": моторошна НП у Борисполі: українці не можуть повірити, свята зіпсовані.

В Міжнародному аеропорту "Бориспіль" сталась надзвичайна подія. Символ Нового року звалився просто під ноги відвідувачів. У залі терміналу впала велика новорічна ялинка.

Також "Знай.uа" писав, що перший рейс в Миколаївському аеропорту скасували з тієї причини, що він виявився нікому не потрібним.