За останні кілька років українці віддають перевагу покупці квартир, які не перевищують вартість 50 тисяч доларів.

Про це повідомляє "businessua.com".

За інформацією експертів, найбільшим попитом користуються квартири від 30 до 100 тис. дол., в цьому ціновому сегменті працюють 80% забудовників столиці.


Хоча за останні півтора року кількість угод до 50 тис. дол. помітно зросла. При цьому збільшилася вартість житла в середньому на 20%, і в залежності від класу коливається від 18 тис. грн до 56 тис. грн за квадратний метр.

Як відзначають експерти, ринок новобудов досить активний. Зростанню попиту на житло сприяють програми лояльності і фінансові інструменти – розстрочка від забудовника, партнерські програми іпотечного кредитування з банками тощо.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Ціна на квартири та вибори в Україні

Експерти прогнозують стрибок цін на квартири після президентських виборів. За підрахунками економістів, вартість житла веж весною 2019 може зрости на 20%.

Зростання цін на житло буде наслідком підвищення попиту на нього і кількості пропозицій.

Нагадаємо, українцям, які планують орендувати квартиру на Новий рік, доведеться розкошелитися В туристичних містах ціна на житло зростуть в рази, а пропозиці стало вдесятеро менше.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, у столиці Литви чоловік купив увартиру, а в середині його чекав просто моторошний сюрприз. У приміщенні виявили тіло колишнього власника. До того ж про знахідку стало відомо не одразу, а за кілька днів.

Раніше портал Знай.ua писав, що українцям, які планують ремонт у квартирі, спростили життя. Людям, які бажають здійснити перепланування приміщення, більше не потрібно отримувати відповідні дозволи.

Дивіться: Які квартири розбирають першими в Україні