У середу, 26 грудня, майже у всіх регіонах України синоптики обіцяють невеликий сніг, місцями налипання мокрого снігу. При цьому буде досить хмарно. Про це повідомляє український Гідрометцентр.

Так, у середу водіям автомобілів рекомендується утриматися від дальніх поїздок, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки і не створювати заторів на дорогах, особливо у великих містах країни.

карта Укргідрометцентру на 26 грудня

Крім того, українців попередили про небезпеку на дорогах – може бути слизько через ожеледицю. Температура вдень буде триматися від 0 до -5 градусів, а вночі стовпчики термометрів покажуть -4 до -9 градусів.

У західних і південних областях синоптики прогнозують від 2 градусів морозу до 3 тепла. При цьому в Карпатах та на півночі Лівобережжя вночі очікується -7-12 морозу, вдень 2-7.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

В українській столиці 26 грудня прогнозується невеликий сніг. На дорогах можлива ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі в Києві опуститься до -7 градусів, вдень до -3 градусів.

❄️❗❗❗УВАГА❗❗❗❄️ Завтра, 25 грудня, на більшій частині території України складні погодні умови: сніг, на півдні та сході...

Geplaatst door Український гідрометцентр op Maandag 24 december 2018

Народний прогноз погоди в Україні на 26 грудня

26 грудня відзначається свято Евстрата, Євгенія. Який Євстрат — такий січень. Увечері в ясну погоду дроти грають, ніби струни, — на негоду.

Раніше повідомлялося, що рятувальники попереджають українців про лавинну небезпеку в Карпатах. Також у гірських районах центральної і східної частини Закарпаття існує загроза зсувів снігу на дорогах, а 26 грудня у високогір'ї Івано-Франківської області зберігається значна сніголавинна небезпека.

Нагадаємо, що через рясні дощі і снігопади постраждало вісім областей. Потужний вітер обірвав електропроводи і без світла залишилося понад 120 населених пунктів.

Як повідомляв портал Знай.uа, метеорологи попереджають, що більшу частину країни накриє сніг, також очікуються хуртовини.

Також портал Знай.uа писав, що в Україну мчить циклон, який принесе з собою потужні опади і штормовий вітер. За інформацією українських синоптиків цей "білий і холодний" звір вже наближається до території нашої країни.