На окупованому путінськими головорізами Донбасі житлові будинки населеного пункту Південне потрапили під обстріл бойовиків. З'явилася інформація, що терористи використовували стрілецьку зброю.

ЗСУ
ЗСУ

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-центру Операції об'єднаних сил.

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Dinsdag 25 december 2018

"Вдень 24 грудня під інтенсивний вогонь, який бойовики вели зі стрілецької зброї великого калібру з Горлівки (шахта Гагаріна) по позиціях Об'єднаних сил знову потрапили житлові будинки селища Південне", - повідомили в центрі ООС.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також військові повідомили, що за оцінкою спостережної групи української сторони СЦКК, яка на наступний день на місці обстрілу провела фотофіксацію, загоряння будівель почалося в результаті попадання бронебійно-запальних пострілів калібром 12,7 мм. У результаті пожежі повністю знищено два житлових будинки місцевих жителів. На щастя, інцидент не призвів до жертв.

Варто нагадати, що сьогодні в Україні закінчується дія введеного воєнного стану у десяти областях. Для прийняття подальших рішень повинна зібратися Рада національної безпеки України. Про це "Українській правді" повідомило джерело в Адміністрації президента.

Воєнний стан тривав рівно 30 діб, в період з 26 листопада по 26 грудня. Про це стало відомо завдяки повідомленням на офіційних порталах українського уряду. Він був введений у Вінницькій, Луганській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Чернігівській, Донецькій, Запорізькій та Херсонській областях.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий український шоумен Володимир Зеленський вважає, що для досягнення миру на Донбасі необхідно шукати будь-які засоби, навіть якщо доведеться говорити з чортом лисим". Про це стало відомо завдяки нещодавньому інтерв'ю відомого гумориста для програми Дмитра Гордона.

Зокрема, Зеленський відповів на гостре питання про те, як він вирішуватиме питання Донбасу, якщо займе головний політичний пост країни.

"Мінські угоди не працюють. Іти війною? Я взагалі проти, тому що я така людина. Вся ця тема, всі ці шматки землі, це все про людське життя. Взагалі все. Тому, я б взяв людське життя, поставив би - ось наша мета, збережемо людей ", - сказав він.

Нагадаємо, кровожерливий план Путіна по "хіматаці ЗСУ" раптово сплив в мережі: провокацію чекають з дня на день.

Як повідомляв Знай.uа з Путіним на зустрічі з Лукашенком творилося щось недобре: хапався за крісло і смикав ногами.

Знай.uа писав, Україна сьогодні "згорне" воєнний стан.