В Одесі днями на одному з пляжів місцеві жителі помітили, що рівень води впав на півметра. Про це місцеві жителі стали заявляти в соціальних мережах.

Відповідні фотографії опублікував одеський волонтер і активіст Олег Коваленко.

Дивне явище, несподіваний відлив і падіння рівня води як мінімум на півметра побачили на пляжі "Отрада".

"Море відійшло, відлив. Оголилися камені, хвилерізи, що живуть там мідії. Дивуюся, чому бомжі не розтягнули буксир-контрабандист", - пише волонтер.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Один з місцевих жителів припустив, що незвичайне явище було викликане зовсім не відливом, а вітровим сгоном.

"В Чорному морі амплітуда приливно-відливних явищ не перевищує 10 см і непомітна оку. Це – вітрової зганяння. Рідкісне явище для одеського узбережжя. Протилежне явище – вітрової наганяння. Завдяки йому клини морської води досягають Вилкове, і іноді там можна побачити диво дивне – дельфінів, ганяють рибу в Дунаї", - пояснив одесит.

Раніше повідомлялося, що Вчені розповіли, що магнітне поле Землі протягом останніх 160 років постійно зменшується, що може призвести до катастрофічних наслідків.

Зараз вже відомо, що слабкий ділянку припадає на територію, що простягається від Чилі до Зімбабве.

Більш того, за твердженням експертів, подібне явище може призвести до зміни полюсів і надалі збільшення концентрації космічних променів, що досягають поверхні Землі.

Нагадаємо, катастрофічна аномалія в Чорному морі злякала одеситів: ніколи такого не було. Подібного одесити ще не зустрічали.

Як повідомляв Знай. ua, криваве суперзатмение накриє людство одразу після Нового року: що обіцяє "червона луна". Настільки страшне назву, однак, зовсім не відображає сутність затемнення.

Знай. ua писав, що незвичайні черепа розкрили вченим таємницю стародавніх нирців. Дослідники виявили так зване вухо серфера.