"Дитячих" грошей не буде: суд приголомшив країнців рішенням

Конституційний Суд України визнав законним скасування фінансової допомоги по догляду за дитиною до досягнення нею трьох років і скорочення розміру допомоги під час її народження. Таким було рішення суду від 7 листопада 2018 року.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Володимир Зеленський йде в президенти: артист оголосив доленосне рішення

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

На телеканалі 1+1 замість новорічного звернення президента України Петра Порошенка, показали українського шоумена і продюсера Володимира Зеленського, який заявив про своє рішення балотуватися на посаду президента України.

Що чекає світ у 2019 році: жахливий прогноз іменитих експертів

2019 рік принесе навіть найрозвиненішим демократіям більшу нестабільність і прийняття егоїстичних рішень. закінчилася Епоха змін - ми вступаємо в еру перманентних пертурбацій. Таку думку висловили в своїй статті для ZN.UA Олексій Куропятник, Олег Білоколос, Олександр Хара, Юрій Смілянський та Олександр Поліщук, експерти фонду "Майдан закордонних справ".

євробляхи
євробляхи

Розмитнені “євробляхи” можна продавати без доплати: щедрий подарунок від митників

Державна фіскальна служба України скасувала дію норми, за якою власники розмитнених за пільговими акцизом "євроблях" мали доплачувати повну суму податку при продажу машини протягом 365 днів. Лист з такою інформацією вона розіслала до місцевих митниць.

Українці остаточно відхрестилися від УПЦ МП: женуть московських попів

Після отримання Томосу та проголошення єдиної помісної церкви чимало громад по Україні заявили про бажання перейти до Київського патріархату. Так, днями стало відомо про те, що церковна громада с. Непедівка Козятинського району Вінницької області та 2 релігійні громади с. Бокиївка Волочиського району Хмельницької області прийняли рішення про перехід до Православній церкви України.