Після свят в українських Карпатах під ялинками дуже багато "подарунків". Наприклад, загублені туристи. Так, на полонині Драгобрат в Рахівському районі Закарпатської області рятувальники знайшли 27-річну киянку.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-центру ДСНС.

За інформацією рятувальників, жінка загубилася під час катання на лижах.

"Для проведення пошуково-рятувальних робіт було залучено п'ять рятувальників гірського пошуково-рятувального відділення селища міського типу Ясіня. О 23.40 туристку знайшли в районі полонини "Крачунеска" (напрям села Чорна Тиса). Далі її відправили до тимчасового місця проживання на курорті "Драгобрат", – розповіли рятувальники.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Відомо, що стан здоров'я жінки було задовільним, медичної допомоги вона не потребувала.

Варто нагадати, що Держслужба з надзвичайних ситуацій попереджає про значну сніголавинну небезпеки у середу, 3 січня. Рятувальники повідомляють, що склалася вона у двох регіонах Карпат. Як розповіли в Укргідрометцентрі, у Карпатах очікується значна сніголавинна небезпека (3 рівень) 2 січня 2019 року у високогір'ї Івано-Франківської та Закарпатської області.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Магнітогорську, де вибухнув багатоповерховий будинок, призупинили пошуки загиблих через загрозу подальшого обвалення пошкоджених конструкцій. Про це у вівторок, 1 січня, повідомляє прес-служба управління міністерства надзвичайних ситуацій РФ у Челябінській області.

"Урядовою комісією в ході детального аналізу стану будівлі за його візуальним оглядом і за даними спеціальних приладів прийнято рішення про демонтаж нависаючих конструкцій та стіни сьомого під'їзду", - йдеться в повідомленні.

Як заявив глава МНС Росії Євген Зінич, з'явилася реальна загроза подальшого обвалення частини будівлі.

Нагадаємо, жахлива ДТП під Миколаєвом забрала життя цілої родини: тіла дітей вирізали з машини.

Як повідомляв Знай.uа легковик протаранив магазин, місиво зі скла та металу перелякало Україну: фото.

Знай.uа писав, люди застрягли на атракціоні прямо в новорічну ніч, рятувальна операція тривала 8 годин: відео.