Росія зазнає політичної, моральної та військової катастрофи у випадку повномасштабної агресії проти України.

Росіяни не готові до війни, оскільки військові дії Кремля завершаться повним фіаско. Про це в своїй статті для "Радіо Свобода" написав російський публіцист і політолог Андрій Піонтковський.

За його словами, через чотири з половиною роки після початку Путіним агресії в Україні в самій Росії відбулося радикальна зміна атмосфери. А ейфорія "Кримнаша" просто вичерпалася.

Крім того, на думку Піонтковського, російське суспільство абсолютно не готове до повномасштабної війни з Україною, і це розуміють і "білякремлівські пропагандисти" в самій Росії.

"На російському Першому каналі активно міркують, як ефективніше з урахуванням світового історичного досвіду переконати російських зважитися на масові вбивства українців", - написав Піонтковський.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Він наголосив, що у РФ на це багато часу.

"Це розуміє і відчуває переважна більшість російського народу. Цього не усвідомлює, з комплексами величі і неповноцінності російська політична "еліта", - додав політолог.

Нагадаємо, кожного разу, коли натівський корабель есминець США заходить в акваторію Чорного моря, у Росії починається паніка.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в липні Україна отримає патрульні катера класу "Айленд", які пообіцяли надати США.

Цю інформацію повідомив командувач ВМС України Ігор Воронченко в інтерв'ю DW.

Також Знай.ua писав про те, що в Азовському морі нині перебувають два українські катери та два кораблі.