Недалеко від Одеси в парку містечка Білгород-Дністровський місцеві жителі знайшли повішеним 20-річного молодика. Як виявилося пізніше, хлопець прописаний в Кривому Розі.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби ГУ Нацполіції Одеської області.

За інформацією поліції, у хлопця виявили паспорт, завдяки чому вдалося встановити, що загиблий прописаний в Кривому Розі. Також відомо, що повідомлення про зникнення даної людини до поліції не надходило.

поліція
поліція

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

На даний момент співробітники правоохоронних органів з'ясовують обставини події, ведеться слідство.

Варто нагадати, що у Вінниці в одній з квартир сталося групове вбивство. Виявлені тіла двох жінок і хлопчика. Трирічну дівчинку госпіталізували в реанімацію з травмами голови. Про страшний злочин, скоєний напередодні Нового року повідомило регіональне управління Нацполіції у понеділок, 31 грудня.

Згідно з інформацією, житель Вінниці, прийшовши додому, застав трупи своїх рідних – матері, дружини і сина. Живою залишилася тільки трирічна донька, яку з тяжкими травмами голови госпіталізували.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 21 грудня, біля адміністративного будинку Гніванського відділення поліції виявлено мертвим з вогнепальним пораненням, працівника поліції, який перебував на службі. Про це повідомили в поліції, передає УНН.

Працівника поліції було виявлено лежачим на землі з вогнепальним пораненням в праву скроневу ділянку голови. За фактом загибелі поліцейського відкрито кримінальне провадження за ст 115 КК України із позначкою "самогубство". Всі обставини і причини трагедії з'ясовуються.

Нагадаємо, у Харкові напівгола жінка зістрибнула з даху багатоповерхівки і довго помирала у муках під вікнами.

Як повідомляв Знай.uа мати стрибнула з вікна з немовлям на руках: з'явилися моторошні подробиці.

Знай.uа писав, відомий російський бізнесмен вистрибнув з вікна: перші подробиці.