Поліцейські доставили хлопчика в лікарню. Лікар знайшов на дитину купу синців та забоїв, кажуть у поліції.

Під час огляду лікар виявив на тілі дитини численні забої та синці

У селищі Красноторка, який є частиною міста Краматорська Донецької області, силами патрульної поліції був виявлений шестирічний хлопчик. Він був вигнаний з будинку власною матір'ю прямо посеред ночі. Про це повідомляють у прес-службі патрульної поліції в Facebook.

Хлопчик ходив вночі по місту без верхнього одягу і сильно мерзнул. Дитину побачив випадковий перехожий, а потім викликав поліцію.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

У поліції кажуть, що мати не відреагувала на те, що дитина хотів потрапити додому, так як була п'яною. Хлопчик пішов у місто і загубився.

Дитина не зміг сказати, де живе. Патрульні доставили хлопчика в дитячу лікарню. Його оглянули і виявили безліч ударів і синців. Як каже дитина, напередодні мати била її за допомогою гумового шланга.

Поліція повідомила про інцидент співробітників ювенальної превенції Краматорського відділу поліції, які в подальшому будуть займатися цією справою.

Нагадаємо, Одесити гуляли в парку разом з повішеним тілом

Недалеко від Одессы у парку містечка Білгород-Дністровський місцеві жителі знайшли повішеним 20-річного молодика. Як виявилося пізніше, хлопець прописаний в Кривому Розі.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби ГУ Нацполиции Одеської області.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" У Вінниці затримали "новорічного вбивцю": жорстоко розправився зі своєю сім'єю

У Вінниці правоохоронці затримали чоловіка, підозрюваного у жорстокому убийстве чотирьох осіб, що сталося 31 грудня.

Ним виявився 30-річний чоловік, який раніше повідомив, що виявив у своїй квартирі тіла чотирьох членів сім'ї з розбитими головами, в тому числі і двох дітей. Про це йдуться у повідомленні Нацполиции.

Також "Знай.ua" писав про те, що Моторошні вбивства сколихнули Україну у перший день нового року: поліція повідомила подробиці

напередодні Нового року в українських в містах відбулися рядкривавих преступлений.

Про вбивства, які сталися в останні дні 2018 року і в саму новорічну ніч, повідомив перший заступник голови Національної Поліції В'ячеслав Аброськін. Підозрювані у цих страшних вбивства затримано.