Українці, хоч і є досить релігійною нацією, не відкидають прогнози та знаки потусторонніх сил, особливо якщо це стосується глобальних віщувань щодо майбутнього усієї країни.

Одним із таких прогнозів поділилася з українцями відома ізраїльська медіум, ясновидиця, учасниця міжнародної "Битви екстрасенсів" Регіна Федоренко.

Вона заявила, що війна в Україні і серйозні економічні, а також політичні проблеми закінчаться до 2021 року.

Маг уточнила, що "проблеми в Україні повинні тривати протягом семи років", отже, важке для країни час завершитися вже в 2020 році. Федоренко повідомила, що в 2020 році в Україні повинен початися процес відновлення:

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Усе вказує на те, що в 2021-му Україна повинна процвітати".

При цьому, за її словами, Росію чекають серйозні економічні і політичні неприємності.

Нагадаємо, карпатських мольфарів українці завжди боялися і намагалися не заважати, але вірили у їх передбачення інколи більше, ніж у настанови священослужителів.

Цього разу цікавість знову привела до гір, вдалося дізнатися багато важливих речей, котрі за їх прогнозами чекають на нашу державу у 2019 році.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відома мольфарка розповіла, що Україна зіткнеться в 2019 році з ще одним Майданом. Мир у країні зможе настати лише через два роки.

Про це у сюжеті телеканалу ТСН розповіла мольфарка Ольга.

Закарпатської дар провидиці передав відомий в Карпатах мольфар Гой (Андрій Атаманюк), її дідусь.

"Буде ще Майдан, але не буде довго ця метушня. Протести відбуватимуться інакше, але теж з кров'ю. Будуть вже вибори, їх перервуть. Майдан далі буде. Будуть багато разів зривати", — сказала мольфарка.

За її словами, у другий тур виборів вийдуть чоловік і жінка.

"Війна буде два роки, але все закінчиться добре. Через два роки розпочнеться краща життя у нас в Україні", — додала Ольга.

Мольфарка каже, що Крим поки не повернеться в Україну, але це станеться потім, через багато років.

Також Знай.ua писав про те, що знаменита актриса Олена Проклова вирішила озвучити пророцтво, яку їй передала знаменита віщунка Ванга.