Російська пропаганда вирішила терміново змінити "закони жанру" - розп'яті хлопчики й убиті птахи "української хунти" більше не в тренді. Тому вони увімкнули фантазію і вирішили прославити Мелітополь, вірніше його поліцію, яка нібито "вчинила жорстоку розправу над дітьми".

Як пише житель Новосибірська Марк Болдирєв, в Мелітополі діти, що "народилися від змішаних шлюбів, були зібрані поліцією, вивезені до протитанкового рову і розстріляні". Яким чином визначали національність батьків нещасних дітей, коли така графа скасована в паспортах громадян України, в повідомленні не вказується.

Пропагандист стверджує, що в Полтаві "розстрілюють людей, які відмовилися їхати в АТО". Обидва ці повідомлення викликали бурхливі емоції в місцевому пабліку соцмережі:

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Здавалося б - що спільного між цими публікаціями? А справа в тому, що і в Глобино і в Мелітополь є м'ясокомбінат","Це ж що курити потрібно, щоб таку маячню писати !?" "Це все правда!))) А ще вчора на площі Перемоги в кіосках продавали смажених пташок в салі!)) А на ялинці розіп'яли немовля, в трусиках ...)))", " Це ви ще не знаєте, що після 20 годин 1 січня в Мелітополі всіх, хто з бодуна, відловлювали і збройних саперними лопатками відправили в АТО. Вранці 2 січня кинули в атаку на Донецьк. Атака безшумна. Хто не йшов, розстрілювали. Ті хто пішов вже добу зачищають місто лопатками. Тихо так, від двору до двору. Страшно. Але багато жителів допомагають атакуючим мітлами і відрами. Приносять смажити птахів і чай з кров'ю"

Дивіться: Нові фейки "ДНР" та культ СРСР

Нагадаємо, росіяни висловили свою думку щодо антиукраїнської пропаганди.Як повідомляв "Знай.ua", бойовики взяли у полон українського військового. Також "Знай.ua" писав, корпорація Facebook створила нейромережу, яка буде визначати справжність контенту.