Багато жителів Росії вважають, що пропагандисти занадто багато приділяють уваги Україні.

Про це стало відомо з опитування Радіо Свобода.

"Гірше гіркої редьки", - "Перегнули вже всі палки", - відповідають деякі опитані.

Російська пропаганда
Російська пропаганда

Проте, деякі росіяни називають "українську тему" досить "актуальною": "Тема важлива і, напевно, всіх хвилює не тільки в загальному і абстрактно - у всіх родичі і це людські життя. Хоча є відчуття, що вмикаєш телевізор і все одне і те ж"

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, Кисельов показав себе справжнім кодлом пропаганди: ображати жінок так легко

Пропагандист Дмитро Киселев розсмішив користувачів соцмереж заздрісними коментарями з приводу отримання журналісткою Тетяною Фельгенгауер премії "персона року".

Ведучий програми "Вісті тижня" Дмитро Кисельов висловився про несерйозність поранення, отриманого рік тому провідною радіостанції "Ехо Москви" Тетяною Фельгенгауер.

Він заявив, що напав на журналістку Борис Гриць тільки "порізав шкіру на шиї". Так Кисельов відреагував на вручення колезі премії "персона року" журналом Time, про яку сам Кисельов, до речі, не може навіть мріяти.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Путін вибрав новий напрямок: яка область під загрозою

Як заявив колишній співробітник Пентагону, а нині експерт Атлантичної ради Майкл Карпентер, Російська Федерація стягує всі свої сили поблизу межі з Херсонською областю в окупованому Криму. Однак напад на Україну до президентських виборів, які відбудуться в 2019 році, він вважає малоймовірним. Про це повідомляє "Прямой", посилаючись на слова експерта.

Також Знай.uа" писав про те, що Пропагандисти видали безглуздий фейк про мертвому бойовику "ЛНР": герой підводного фронту

Куратори проросійських найманців-бойовиків на Донбассеспіймали з черговим фейком.

Пропагандисти виставили героєм, загиблим в бою, бойовика "ЛНР" Бойовики ЛНР породили новий фейк: снайпер був під водою В'ячеслава Лемешко, який самоліквідувався. Брехня розвінчав офциер ВСУ Анатолій Штефан "Штірліц".

"Годуй вату, або як з терористом, самоліквідувалася шляхом занурення в ополонку за раками, глоду ньюз робить героєм і "хоробрим воїном", якого наздогнала куля снайпера. Vatoцефалы як завжди з'їли купу і навіть не помітили цього", - написав військовий.