Відомий російський співак Юрій Лоза вкотре розкритикував російський телевізійний лад.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що у російських новорічних програмах його пісні фактично не звучали. Більше того він заявив, що з країни постійно "викорінюють професіоналів".

Більше того Лоза додав, що у російської публіки взагалі не запитують чи хочуть вони бачити того чи іншого артиста у телевізорі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"З нічого можна створити шо-то. З лайна кулю не зліпиш, як то кажуть. Якщо намагатися створити концерт, не маючи творців, то у вас нічого не вийде. Дуже довго на нашому телебаченні йшло викорінення професіоналів — тих, хто щось може зробити в шоу-бізнесі. З моменту вбивства Лістьєва у нас немає жодної своєї свіжої програми", — розповів співак російському виданню.

Лоза додав, що вважає основною метою всіх новорічних концертів винищення власного контенту.

"Це частина загального тренда. Наприклад, можна провести аналогію з ліками: наше виробництво ліків закрили, щоб мати можливість купувати дорогі кошти на Заході і пиляти відкати", — додав він.

Разом з тим варто відзначити, що російський шоумен Іван Ургант осоромився передноворічними жартами на всю країну.

Телеведучий намагався пожартувати про нову російську ракету, але замість цього виставив себе в поганому світлі. Користувачі соцмереж вже кілька днів вправляються в дотепності і намагаються зрозуміти, як давно Ургант скотився до рівня кремлівських пропагандистів.

"Яка чудова новина перед Новим роком. Збройні сили Російської Федерації провели успішне випробування нової інтерконтинентальної ракети "Авангард". Президент Путін назвав випробування новорічним подарунком для всієї країни, - з пафосом проказав Ургант.

"І зараз весь світ схрестив пальці, щоб ми не передарували цей подарунок. От цікаво, де росте ялинка, під яку можна покласти інтерконтинентальну ракету? Питання навіть не де, а в якому штаті?" - намагався іронізувати телеведучий.

Нагадаємо, мрійники Путіна назвали дату запуску "Північного Потоку-2".

Як повідомляв "Знай.ua", мольфарка передбачила майбутнє України.

Також "Знай.ua" писав, що у Путіна вирішили пожартувати над Великобританією неочікуваним способом.

Путіна вирішили пожартувати над Великобританією неочікуваним способом: на черзі нові санкції