У п'ятницю, 4 січня, православні українці вшановують пам'ять святої Анастасії Узорішительниці. У народі цей день називають просто Настасїін день. З іменинами близьких Анастасій можна привітати не тільки за допомогою листівок, але і красивими короткими привітаннями в прозі.

У перекладі з грецької ім'я Анастасія позначає "воскресаюча", "повернення до життя". Дівчата з цим ім'ям, як правило, ніжні, розумні і красиві. Вони володіють добре розвиненою інтуїцією.

У дитинстві у батьків можуть бути проблеми з їх вихованням. Однак ті корисні навички, які набуваються в дитинстві, чимало допомагають і залишаються з Настею на все життя.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Дівчатам цього імені добре підійдуть професії артистки, лікаря і виховательки. Часто рано виходять заміж.

Ім'я Настя найкраще підходить Дівам, Близнюкам і Овнам. Їх каменем імені вважається малахіт.

Привітання Анастасій з іменинами:

Дорогі й улюблені наші Анастасії, у вашому імені ваша сила! Ви енергійні і прекрасні, красиві і розумні. Нехай ваша покровителька захищає вас від недуг і допомагає всіх справедливо розмірковувати. Бажаємо вам йти по життю сміливо з молодою квітучої весни в душі і любов'ю в серці!

Нехай у тебе, Настінька, завжди буде відмінним настрій, а всі печалі проходять повз! Бажаю тобі залишатися такою ж гарною, доброю і оптимістичною дівчиною! Люби і будь улюбленою своєю другою половинкою! Бажаю тобі успіхів у всіх починаннях та справах!

Нехай всі Анастасії сьогодні відчують увагу чоловіків, підтримку подруг і отримають у подарунок безліч приємних слів і компліментів. У День святої Анастасії бажаємо Настям, Настюшкам, Настенькам, Настенам багато чарівності, любові, краси, життєрадісності і спехов на шляху до виконання своїх найзаповітніших бажань!

Чарівну Анастасію вітаю від усієї душі. Бажаю йти по життю сміливо й бадьоро, з гордо піднятою головою, бажаю щиро любити і бути коханою, бажаю відчувати себе щасливою кожну хвилину, бажаю успіху і чудового настрою.

Анастасія, ти прекрасна,

Такою шикарною будь завжди,

Сяй, як сонце в небі, ясно,

Розфарбуй життя в яскраві кольори!

Хай буде, Настуся, удача

З тобою поряд крокувати!

радісної Усмішки не ховаючи,

Бажаю щастя потопати!

Анастасія — царське ім'я та горде!

Її рішення непрості, тверді.

Її вчинки сміливі рішучі!

Прекрасна наша Настя, дивна!

Схилиться світ у Настенькиных ніг.

Від нас прийми в подарунок поздравок!

Від щирого серця вітаю тебе, мила Настусю. Побажати тобі хочу великих і маленьких чудес, солодких мрій та заповітних мрій, бажаю казкової любові, щирого щастя і безсумнівною удачі.

Нагадаємо, народний свято Настасьін день 4 січня: повір'я і прикмети. Східні слов'яни вважали святу Анастасію Узорешительницу покровителькою вагітних жінок. Під час пологів молилися саме їй.

Як повідомляв Знай. ua, в православ'ї день Анастасії Узорішительниці 4 січня: історія та традиції свята. Православна церква вшановує пам'ять святої Анастасії, яку в народі прозвали Узорішительниці.

Знай. ua писав, що в православ'ї день Анастасії Узорішительниці 4 січня: що категорично не можна робити. Під цей день зазвичай сняться сни, передвіщають біду.