Збройні сили України (ЗСУ) отримали за 2018 рік значне військове підкріплення від Укроборонпрому. Президент України Петро Порошенко опублікував цю інформацію на своїй офіційній сторінці в Facebook. Так, за рік ВСУ було передано близько 5 000 одиниць військової техніки.

"Більше 4,9 тис одиниць нового модернізованого і відремонтованого озброєння і військової техніки отримала українська армія від Укроборонпрому в 2018 році. Завдяки новій техніці наші військові навчилися бити точно в ціль, не витрачаючи час і снаряди", - написав президент.

За його словами, в наступному році уряд не буде зменшувати обороти і зробить армію ще сильніше.

Нагадаємо США і НАТО нададуть Україні військову допомогу: є ще один бонус від союзників.

Україні можуть допомогти із збільшенням оборонного потенціалу Сполучені Штати Америки і НАТО.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Таку думку висловив в інтерв'ю посол України в США Валерій Чалий, розповідаючи про перспективи співпраці України і США в 2019 році, передає Голос Америки.

"Загроза Росії не тільки України, але і загроза Європі в цілому. Штатами Росія сприймається як загроза, а такого не було раніше. Тому ми вже працюємо разом", - зазначив він.

Чиновник зазначив, що Україна очікує продовження допомоги від США і НАТО щодо збільшення оборонних можливостей.

Також зазначається, що держава очікує допомогу в розвитку конкретних проектів у сфері енергетики та енергетичної безпеки.

Нагадаємо, Ізраїль закупив в Україні модернізоване озброєння Кольчуга-М.

За інформацією джерела, угода відбулася в березні 2018: тоді дочка Укроборонпрому - Укрспецекспорт - продала ізраїльської компанії Airsom Ltd. модернізовану в Україні кольчугу-М.

Як повідомляв раніше Знай.uа на горлівському напрямку, незважаючи на новорічне перемир'я, сталося щось дивне. Терористи ДНР несуть серйозні втрати.

Знай.uа писав про те, що мережу виклали свіжі кадри з тимчасово окупованої російськими терористами Горлівки, на яких можна побачити порожні вулиці і повна відсутність життя біля магазинів і будинків.