Трастовий керуючий Rothschild Trust, який управляє кондитерською корпорацією Roshen, перерахував президенту Петру Порошенку другий транш дивідендів на суму 548,6 млн. гривень. Відповідна інформація міститься на сайті НАПК, пише ЕП.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Президент повідомив про суттєві зміни у майновий стан ще 1 січня поточного року.

Крім доходу від Rothschild Trust Порошенко також задекларував 26,2 млн. гривень дивідендів від інвестиційного фонду Прайм Ессетс Кепітал.

Володимир Гройсман та Петро Порошенко
Володимир Гройсман та Петро Порошенко

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Нагадаємо, перший транш у розмірі понад 556,7 млн гривень глава держави задекларував 26 грудня минулого року.

У прес-службі президента тоді відзначили, що Порошенко понад 3 років не отримував дивідендів від підприємств, кінцевим бенефіціаром яких він є.

Петро Порошенко передав Roshen в довірчу власність Rothschild після того, як на компанію, нібито, не знайшлося покупця.

Відповідну заяву було розміщено на сторінці президента в Facebook.

Порошенко звернувся з проханням до інших політичних сил і кандидатів у президенти власним прикладом продемонструвати високу якість виборчого процесу".

Крім того, президент переконаний, що необхідно забезпечити необхідне спостереження за президентською кампанією з боку всіх визнаних міжнародних організацій.

Раніше повідомлялося, що Румунія стала головою в Раді Європейського союзу вперше у своїй історії, про що повідомляє президент України Петро Порошенко у своєму привітанні країні.

Гарант написав на своїй сторінці у Facebook: "Вітаю Румунію з початком першого в історії країни головування в Раді Європейського Союзу!".

Нагадаємо, що президент України Петро Порошенко має намір розширити антиросійські санкції.

Також портал Знай.uа писав, що актор і шоумен Володимир Зеленський розповів про зустрічі з президентом України Петром Порошенком і його запрошення в президентську партію у своєму інтерв'ю Дмитру Гордону.

Як повідомляв портал Знай.uа вівторок, 26 грудня 2018 року, тепер буде записаний як історичний день.