На Святвечір та Різдво в Україні значно посилиться мороз.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила синоптик Наталка Діденко.

Зокрема, за її совами, вчоні потрібно готуватись до -8 ... -16 градусів, вдень до -5 ... -12 градусів морозу.

Крім того Діденко розповів, що циклони знову нагрянуть на територію України. Так, на зміну грецького циклону прийде фінський. Відзначається, що він пройде через Балтику на північний захід України.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Відзначається, що саме на цій території України пройде сніг, посилиться вітер, можливі хуртовини. Вдень у суботу невеликий сніг ще буде йти в східних областях, а також Сумської області. На півдні і в центрі країни переважатиме суха погода, на дорогах України ожеледиця.

На Різдво, 7 січня, в столиці вночі -12 ... -14 градусів, вдень -8 ... -10 градусів.

Разом з тим варто відзначити, що на різдвяні свята, 6 і 7 січня, в Україну прийде різке похолодання, а стовпчики термометрів опустяться до 11 градусів морозу.

Згідно з її прогнозом, у Святвечір і Різдво в Україні буде найхолодніша погода по всій Європі. Також синоптик зазначила, що морози увірвуться в нашу країну, а в більшості регіонів випаде сніг. Так, на свята українці отримають справжню зиму.

"Надалі похолодання посилиться і на Святвечір і Різдво може дати до -8-11 градусів морозу",– повідомила Діденко.

У той же час Український гідрометцентр прогнозує, що в неділю збережеться хмарна погода. У західних, вночі у східних, вдень і в більшості північних областей та на Правобережжі, в Криму, Приазов'ї, вдень і в східних областях буде сніг. На решті території без істотних опадів. На дорогах країни очікується ожеледиця.

Щось циклони знову за нас взялися. Сьогодні, 4 січня, грецький циклон вирує над українським південним сходом - сильні...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 4 januari 2019

Вітер південно-західний з переходом на північно-східний, 5-10 м/сек. Температура вночі 5-10° морозу, в Карпатах, 6 січня і на Лівобережжі місцями 11-16°, вдень 1-6° морозу, на крайньому півдні близько 0°.

У Києві та Київській області 6 січня переважатиме хмарна погода. Протягом доби помірний сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на північно-східний, 5-10 м/сек. Температура вночі 5-10° морозу, вдень 1-6° морозу.

Нагадаємо, українці стануть жертвами небаченої аномалії, такого світ не бачив багато років.

Як повідомляв "Знай.ua", українське місто поринуло у комунальне пекло, люди бояться за своє життя.

Також "Знай.ua" писав, як курсуватиме столичний транспорт на Різдво.

Люті морози сунуть на Україну