В Україні на вихідних, 5-7 січня, похолодає, також очікуються снігопади. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так, в суботу, 5 січня, снігопади пройдуть лише на заході країни. Там прогнозують до -4 градусів.

снігопади
снігопади

На півночі, в центрі буде до -5 градусів, на сході до 5 градусів морозу, на півдні - до 4 градусів морозу.

В Києві 5 січня без опадів, температура до -5 градусів.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

У неділю, 6 січня, пройде сніг в більшості регіонів України. На заході температура складе від -1 до -4 градусів. На півночі, в центрі - від -3 до -5 градусів, вночі очікується до -13 градусів.

снігопади
снігопади

У Києві 6 січня пройде сніг, температура від -3 до -5 градусів.

У понеділок, 7 січня, в Україні пройде невеликий сніг. Середня денна температура від -5 до -7 градусів. У Києві очікується сніг-до -8 -10 градусів.

Раніше повідомлялося, що в початку 2019 року народні синоптики зробили прогноз, якою буде погода в Україні на наступні 12 місяців. Звичайно, цей прогноз не може бути точним, проте показує загальну картину, до чого готуватися українцям в різні пори року.

снігопади
снігопади

Зима

Що стосується зими 2019, вона не дуже морозною, як про це говорили на початку грудня. У північних регіонах буде помірно сніжно. А ось на півдні найближчі місяці пройдуть без опадів.

До нової хвилі похолодання варто готуватися в другій половині січня: місцями температура опуститься до -15. Потепління прийде в кінці січня, очікуються відлиги. А ось лютий буде по-справжньому лютим.

Весна

Зима затягнеться на довго, сніг остаточно зникне тільки до квітня. У березні температура повітря підніматиметься до +9...+10. В кінці квітня очікується похолодання, а справжнє тепло, +20...+23, прийде тільки до середини травня.

Нагадаємо, рятувальники попередили про небезпеку в Карпатах. В горах зберігається лавинна небезпека.

Як повідомляв раніше Знай.uа українцям розповіли, коли готуватися до потужних магнітних бур у січні 2019.

Знай.uа писав, що жителі Філіппін налякані і чекають на цунамі через землетрус.