Будні "псевдореспубліки" все більше перетворюються на жалюгідне існування її жителів.

Про це повідомляє "24 Канал".

Наразі вже відомо, що 1 січня працівників "підприємств ДНР" вигнали на роботу, адже перед самим Новим роком їм таки видали довгоочікувану "зарплатню".

Проте і тут же, все виявилось не так добре, як могло показатись. Зокрема, борги "молодої республіки" перед гірниками, металургами, медками та іншими всього навсього списали. Адже Росія значно урізала фінансування "ЛДНР" через Західні санкції, які боляче вдарили по економіці РФ.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Більше того через це фактично на підприємства працює лише близько 30% робітників від необхідної кількості, інші ж були звільнені через нестачу фінансів.

Загалом же "ДНР" винна бюджетникам більше мільярда рублів. Тільки "офіційно" таку суму не визнають, постійно кажучи про "позитивну динаміку".

Проте перед самим Новим роком серед звільнених пройшла чутка про можливе "повстання" та бунт, тому для того щоб заспокоїти людей Пушилін та КО вирішили "почути кожного" проте у власний неочікуваний спосіб.

Зокрема, на горлівському заводі "Стирол" викликали всіх працюючих та під розписку їм роздали пакети із гуманітаркою, які коштували близько 500 рублів. Більше того їх змусили взяти банку тушонки та вівсяну кашу у рахунок місячної зарплати.

Проте найбільш неочікуваним стало те, що "влада республіки" списала всі борги перед населенням. Зокрема, на питання коли видадуть заборговані гроші у Пушиліна відповіли, що "у республіці вважають, що всіх боргів вже немає".

Разом з тим варто відзначити, що на Донеччині на території окупованої путінськими головорізами Горловки практично не здійснюється відкачування шахтних вод. За словами експертів, місто може серйозно постраждати від такої бездіяльності.

Варто зазначити той факт, що екологи вже не раз попереджали про небезпеку цього процесу, проте жодних дій не здійснюється.

У соціальних мережах місцеві жителі пишуть, що на шахті ім. Румянцева, рівень шахтних вод дійшов до горизонту 600 метрів, що тягне за собою видавлювання на поверхню метану. Як повідомляється, навіть вимірювання рівня цього небезпечного газу тепер не проводяться.

Нагадаємо, блогер показав будні недобитків Путіна на Донбасі.

Як повідомляв "Знай.ua", вбитого ватажка бойовиків зібралися судити.

Також "Знай.ua" писав, що у "ДНР" назріває голодний бунт.

Несподівані одкровення бойовиків про "процвітаючих ДНР-ЛНР"