В непідконтрольному українській владі місті Донецьк, яке зараз знаходиться під російськими окупантами, заарештували відомого бойовика з так званої "ДНР", Дмитра Автономова. Ця людина досить відома у колах терористів і є дуже впливовою фігурою. Про це повідомили відразу кілька блогерів, зокрема Necro Mancer і hochu domoy в Twitter, пізніше інформацію передало видання "Народна Правда". Арешт терориста відбувся у п'ятницю, 4 січня.

За інформацією ЗМІ, Дмитро Автономов жив в кредитах, поки його під своє крило не взяв екс-"міністр доходів і зборів" Олександр "Ташкент" Тимофєєв.

З тих пір справи Автономова різко пішли на лад. За досить короткий проміжок часу, очолюючи підприємства Донбассуголь і Востокуглемет, він став мультимільйонером і забезпечував до 20% надходжень до бюджету самоназванной республіки.

Крім того, пособник терористів займався контрабандними поставками пального для потреб "урядових структур" та збройних формувань.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, у Києві маршрутник накинувся на ветерана АТО і довів українців до сказу: "вбивці повинні ходити пішки".

Українці обурені хамською поведінкою водія.

Обурливий випадок стався в суботу, 5 січня, коли в маршрутне таксі №408 (АА 2359) близько 12:20 зайшов чоловік. Він показав посвідчення учасника бойових дій, одна водій громадського транспорту навідріз відмовив у пільговому проїзді. Він аргументував свої дії тим, що, як він висловився, "бандерівські корочки" вже давно не ходять, а плата за проїзд має стягуватися з усіх пасажирів.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Угорщина досі здригається від антиурядових протестів. У столиці країни пройшли численні акції проти президента Віктора Орбана і змін у трудовому законодавстві.

Як повідомляв портал "Знай.uа": серед бойовиків на Донбасі після зарплати та вживання алкогольних напоїв на ґрунті презирливого ставлення росіян до місцевим жителям стався конфлікт, в ході якого двоє терористів загинуло та ще один отримав вогнепальні поранення.

Також "Знай.uа" писав, що на Грецію обрушилися сильні снігопади, що привело до перших жертв серед населення. У північних і центральних частинах країни температура завмерла на нульовій позначці, при цьому снігопади порушили звичний рух транспорту. Товщина снігового покриву наближається до метрової позначки.