Робочий тиждень тільки почався, але було б непогано дізнатися, що чекає нас по його завершенню. Щоб прояснити ситуацію і попередити про можливі помилки, точним прогнозом на основні вірування наших предків в ексклюзивному коментарі "Знай.ua" поділилася українська відома віщунка і ясновидиця Світлана Калашник.

Світлана Калашник дає дієві поради

Бог Коляда (народжені 21-22 грудня - 21 березня) Сумлінний, відповідальний підхід до справи - ось основні моменти цього тижня, в цілому очікуйте спокійний плин налагоджених справ, за якими щось може піти з вашого поля зору. І це може бути питання особистого здоров'я, або здоров'я рідних. Рідні Боги через Рези Рода попереджають про появу перших ознак захворювання. Що стосується любовних взаємин - чекайте появи людини в оточенні, до якого варто прислухатися чи чогось навчитися в плані побудови особистого життя. У справах чекайте розкриття чогось, що не бачили раніше, що від вас приховували. Напруження емоцій неминуче. Порада: попрацюйте над почуттям власної гідності, події, які виникають, можуть похитнути віру в себе.

Бог Ярило (народжені 22 березня - 21 червня) Будь-які погані події цього тижня (а вони проявляться в будь-якому випадку) ви будете виносити з терпінням і надією на кращий результат. Здоров'я буде міцніти, поліпшуватися. Слід проявляти фізичну активність. У любові ж варто проявляти більше хитрості, застосовувати нестандартний підхід. Силою розуму не можливо буде вирішити труднощі. Ділові стосунки зажадають від вас чистки рядів (співробітників, не прибуткових товарів), зміни місця розташування. Міняйте все! Такі зміни будуть на благо. Порада: уникайте втрати самоповаги і почуття невдоволення собою. Цінуйте свої якості і гідності.

Бог Купало (народжені 22 червня - 22 вересня) Чекайте швидкі зміни на краще у всьому (здоров'я, любов, справа)! Немов Рідні Боги наспівають вас водою з Живого джерела. Сповнені рішучості і впевненості ви зробите крок вперед. У питаннях здоров'я - повне відновлення сил, енергії. Тіло починає оживати і міцніти. У любові ви зіткнетеся з лукавством партнера, може вам щось не договорюють? Пора б поговорити по душам. У ділових питаннях прийде необхідність прямо зараз, не зволікаючи вирішити всі спірні питання, які гальмували справу. Порада: вам варто зайнятися усвідомленням своїх внутрішніх достоїнств, вам є за що любити себе!

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Бог Авсень (народжені 22 вересня - 21 грудня) На цьому тижні ви твердо вирішите закінчити всі розпочаті справи до кінця, завершити задумане і насолодитися зримою користю від цих дій. У спробах налагодити стан здоров'я не слід забувати про стан духу. У здоровому тілі здоровий дух. Очищайтеся, розвивайте свою духовність. Питання любові приведуть вас до величезного бажання створити сім'ю, або зберегти наявну. Ділова сфера пробудить у вас яскраві емоції, можливо не зовсім приємні. Нарешті відкриються всі приховані від вас таємниці. Будьте готові прийняти їх гідно. Порада: відкиньте планування і аналіз. Уперед до праці!

Нагадаємо, розкрито невідомі властивості молитви "Отче наш".Як повідомляв "Знай.ua", синоптики поділилисяпрогнозом погоди на тиждень. Також "Знай.ua" писав, через бідність українці масово переходять на сухарі.