Всім котикам не допомогти, але спробувати обов'язково слід. В Одесі на вулицях стараннями активістів почали з'являтися так звані "котопункти" – точки допомоги і затишку для знедолених котиків, які не знають домашнього тепла, теплого молочка і ласкавих хазяйських рук.

Автор ідеї і перший її реалізатор – одеський активіст Денис Феденко. На своїй сторінці у Facebook Денис розповів, що проект "Котопункт" передбачає встановлення притулків для бездомних кішок.

"Всім котикам не допомогти, але можна спробувати. Я запускаю проект @koto_punkt. Перший будиночок знаходиться в Лузанівці, в районі Гольфстрім", – написав Феденко 7 січня на своїй сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще


Ідея полягає в тому, щоб всі небайдужі приносили в котячі "будиночки" теплі ганчірочки, непотрібні речі, їжу і воду для бездомних тварин, щоб котам було легше пережити холодну зиму, яка відчувається навіть на півдні України. Взяти участь в естафеті доброти поки можна тільки в Одесі, але є надія, що "Котопункт" добереться і до інших міст. Адже далеко не всі люди можуть дозволити собі взяти додому котика. Причини різні – недолік місця, алергія, наявність в будинку маленьких дітей чи собак, та інших ревнивих тварин, та просто нелюбов до котів. Але місце для людяності повинно залишатися завжди.

Нагадаємо, собака прикинулась поросям і ніжилася в грязі, поки господиня не зіпсувала всю атмосферу: це відео розтопить навіть кам'яне серце.

Господиня ж намагалася довести Роуз, що бруд — не найкраще місце для відпочинку.

Дуже популярним стало відео милою бульдожки на прізвисько Роуз. Користувачка твіттера Сара Брайант опублікувала відео з маленьким бульдогом. І, звичайно, песики і коти часто збирають багато лайків, але у Роуз це вийшло особливо добре: у поста з нею майже п'ять мільйонів переглядів і 300 тисяч лайків.

Собачка насолоджувалася теплим днем ніжачись в брудній калюжі, поки це неподобство не виявила господиня.

За цей час Роуз трохи підросла, і вони з хазяйкою живуть душа в душу. Цей веселий порося підкорив серце своєї господині назавжди.

Нагадаємо, Брук Елінгтон прийняла рішення народжувати вдома у воді. Не дивлячись на те, що це була вже третя вагітність пологи виявилися досить важкими. Все це час домашній вихованець охороняв Брук і щиро переживав за господиню.

Як повідомляв портал "Знай.uа" кумедний хаскі знайшов собі хижого одного, їх гра в догонялки призвела соцмережі в захват.

"Знай.uа" писав, бездомний врятував пса від страшної смерті і посмішка тваринного підтверджує, що світ сповнений добра.