Мережу "підірвав" відеозапис, на якому відображено удар з повітря українських військових по позиціях путінських головорізів на Донбасі.

Про це стало відомо завдяки повідомленню в соцмережі Facebook волонтера Юрія Мисягіна.

За словами волонтера, відео було записано ще восени 2018 року і публікується вперше.

"Артилерія і танки заборонено, міномети 120-го калібру теж, про авіацію не кажу, а заспокоювати і знищувати ворога треба. А цей спосіб знищення не потрапляє під жодні Мінські домовленості", - пояснив Юрій Мисягін.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

"На цей раз якість відео трохи підвела, але головне ж не це, а точна робота. А от з цим якраз проблем немає. Залітає пташка точно в окоп. Куди і планували. Осколки пішли в потрібному напрямку", - додав Мисягін.

Варто нагадати, що в рамках державного оборонного замовлення на 2018 рік, корпорація "Богдан" передала Збройним Силам України 200 вантажних автомобілів підвищеної прохідності Богдан-6317. Про це повідомив прес-секретар компанії Сергій Красуля, передає Telegram-канал "Хіт Леджер".

За його словами, виробничі можливості Черкаського автомобільного заводу корпорації "Богдан" дозволяють виробляти до 500 одиниць вантажівок моделі 6317, що значно перевищує обсяг замовлення на ці автомобілі. Крім того, прес-секретар "Богдана" підкреслив, що ці багатоцільові автомобілі оснащено шестициліндровими дизельними двигунами з турбонаддувом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські окупанти, які незаконно анексували Кримський півострів, почали проводити там ракетні стрільби. Ворог відпрацьовує нанесення по морським цілям ударів з протикорабельних берегових комплексів "Бал", які не так давно були перекинуті на окупований півострів з материкової Росії.

У так званому "Чорноморському флоті РФ" повідомили, що ці навчання є плановими, і їх мета – відпрацювати практичні навички з нанесення умовних ракетних ударів при розгортанні з маршу.

Нагадаємо, відповідь українських воїнів на Донбасі стала смертельною для бойовиків: переможна добу в ООС.

Як повідомляв Знай.uа шахти Горлівки наповнилися отруйним газом: відморозки Путіна цинічно "не помічають".

Знай.uа писав, путінські головорізи відправили в лікарню українського героя.