В окупованому нині Росією Криму через деякий час може початися війна між росіянами та Туреччиною

РФ до 2025 року почне розсипатися на округи та області. Таке передбачення висловив астролог Влад Росс вважає.

За його словами, Крим може стати незалежним під керівництвом кримських татар. У коментарі "Главреду" він розповів, що чекає на Крим і чи повернеться півострів до складу України.

"Незважаючи на те, що Крим був анексований Росією, по суті, без єдиного пострілу, на півострові все одно буде війна. Там буде "війна хреста і півмісяця". Крим буде кровоточити через зіткнення на його території Росії і Туреччини (кримських татар). Нагадаю, що найбільша кількість кримських татар живе в Туреччині – 4 мільйони", - зазначив експерт.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Астролог висловив припущення, що Україна, найімовірніше, буде за всім цим просто спостерігати.

"Росія до 2025 року почне розсипатися на округи та області, і в ході цих процесів Крим від неї відокремиться. При цьому Туреччина буде нарощувати свій вплив на Чорному морі. Тому будуть можливі всякого роду зіткнення. Аж до того, що піднімуться кримські татари і вимагатимуть незалежності", - заявив він.

Крім того, астролог не відкидає варіанту, за яким анексований півострів у майбутньому може стати незалежним під керівництвом кримських татар.

"І він буде сателітом Туреччини", - резюмував Росс.

Нагадаємо, астрологи підказали, якими видами спорту краще займатися кожному знаку Зодіаку, щоб отримати максимальний результат.

Як повідомляв раніше Знай.ua, військове судно Сполучених Штатів Америки Форт McHenry разом з румунським фрегатом King Ferdnand в міжнародних водах Чорного моря і територіальних водах Румунії візьмуть участь у спільних військових навчаннях.

Також Знай.ua писав про те, що у Чорному морі біля берегів Туреччини затонуло судно з російськими та українськими моряками, внаслідок чого загинули четверо українців.