Головний педіатр України Євген Комаровський продовжує ділитися порадами з різноманітних питання дитячої життєдіяльності.

лікар Комаровський
лікар Комаровський

Так днями він відповів на відео-запитання дівчинки про те, чи можна їсти на ніч. Фаховими порадами лікар поділився на особистому YouTube-каналі.

В описі до відео зазначено, що в даному випуску "Юні шанувальники запитають у доктора Комаровського, які іграшки він любив в дитинстві, чи можна, якщо дуже хочеться, їсти на ніч, а також чому деякі не хворіють на вітрянку, коли все навколо страждають від цього вірусу".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Комаровський зазначив, що дітям ні в якому разі не можна забороняти приймати їжу у будь-який час доби - однак батьки часто це роблять, відштовхуючись від заборон, які є корисними для дорослих.

У коментарях підписники підтримали доктора Комаровського.

"Доктор Комаровський молодець!", "Спасибі, це цікаво, лайк", - пишуть українці.

Нагадаємо, головний педіатр країни Євген Комаровський заявив про те, що в жодному разі не можна розігрівати грудне молоко в мікрохвильовій печі, так як воно втратить всі свої цінні властивості.

Про це інформує replyua.net. Лікар підкреслив, що підігріте в мікрохвильовці молоко не може нашкодити здоров'ю дитини, однак воно повністю втратить корисні речовини.

"Тобто, якщо мама зціджує, а потім холодне молоко треба нагріти, то при нагріванні в мікрохвильовій печі в молоці будуть створюватися осередки з високою температурою, і будуть руйнуватися деякі корисні речовини", - розповів Комаровський.

Як повідомляв раніше Знай.ua, багато модниць звикають до дорослих аксесуарів та предметів "шикарного" образу ще з малих років.

Однак у лікарів з цього приводу є деякі думки. Так, відомий український педіатр Євген Комаровський на пальцях пояснив батькам, з якого віку можна ставити дівчаток на підбори.

Також Знай.ua писав про те, що відомий педіатр Євген Комаровський на своїй сторінці в Instagram розповів, як правильно вибрати новорічну ялинку, якщо в будинку є діти.