"ПриватБанк" зупинить операції з картами в ніч з 12 на 13 січня. Ці заходи були прийняті, щоб провести черговий етап регламентних робіт з модернізації процесингового центру.

Про це передає прес-служба "ПриватБанк"

ПриватБанк
ПриватБанк

Як говорять в компанії, призупинення обслуговування карт триватиме з 00:00 до 04:00. За цей час ПриватБанк буде проводити технологічні роботи по підвищенню якості роботи мережі банкоматів, терміналів самообслуговування і POS-термінальній мережі.

Нагадаємо, Нова пошта разом з ПриватБанком обчистили клієнта: подробиці гучного конфлікту

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще
Нова пошта влипла в гучний скандал, а все з-за неправильного проведення оплати. На цей раз конфлікт виник з клієнтом, який намагався оплатити послуги карткою "ПриватБанка" через термінал "Ощадбанку". Сталося так, що за товар він заплатив двічі - готівкою, карткою.
Про це постраждалий написав на сайті Міністерства фінансів.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", тбирает зарплати: ПриватБанк нахабно грабує українців і каже, що має право

Тисячі українців не знають, що винні ПриватБанкудесятки тисяч гривень. Стало відомо, за якою схемою працюють крелитеі карти і що ми зазвичай втрачаємо, переглядаючи договір.

Умови договору по кредитній карті фінустанови дозволяють "Привату" списувати в рахунок боргу усі надходження на будь-яку з відкритих у банку карт - в українців-боржників без їх відома, навіть можуть забрати половину заробітної плати.

Також "Знай.uа" писав про те, що "ПриватБанк" штрафує клієнтів: сума боргу була 600 грн, забрали більше 11 тисяч

ПриватБанк здатний списати з зарплатної картки гроші в якості штрафу за прострочку кредиту.

“ПриватБанк списує з зарплатної картки більше ніж половину зарплати на штраф за використання кредитного ліміту, якого немає, і термін дії кредитки давно минув, сума боргу була 600 грн, забрали більше 11 тис. Продовжують нараховувати, в минулому році штраф в 20 тис. нарахували, гроші забирають з зарплатної картки”, – клієнтка скаржиться “Привату”.