У всій Україні зараз розпал зими, але Херсон, здається, така доля не спіткала. Місцева жителька поділилась в мережі фото "солодкої парочки", якій здається, що зараз літо.

"В Херсоні зима, а деяких любов гріє", - пише херсонка Олена Сорокіна.

У коментарях українці змагаються в дотепності і намагаються зрозуміти, як хлопцям не холодно без футболок.

"Головне, що кепочки одягли, щоб у голову не напекло", "Так сьогодні на центральному ринку ходили, але на моржів не дуже схожі, погляд і поведінка не зовсім адекватні", "Хлопці погасили кредит))", "Пацани зі Степанівки проїздом в Херсоні?", "Заплатили комуналку, за новими тарифами", "Не думаю, що вони наркомани. Більш ймовірно що це інстаграмні користувачі, спраглі до слави))", - пишуть мешканці Херсону.
"Порада така проста і дуже легка - дивіться за собою. Нехай ходять у чому хочуть, це справа кожного!", "Ми їх теж бачили, йшли повз обласну лікарню, їли сніг і ні на кого не звертали увагу, просто так їм хотілося, нехай краще такі ходять, ніж алкаші і нарики, вони нікого не кривдили, їм було весело, а оточуючим незвично...", "Що в нас за люди? Поки не обісруть з ніг до голови не заспокояться. Вони що, щось погане зробили? Кров на аналіз у них брали? Вже скільки років в районі центрального ринку ходить чоловік у майці-сітці, шортах і тапочках. Ходить собі така людина, та й на здоров'я!", - пишуть обурені користувачі.