У зоні операції Об'єднаних сил на Донбасі протягом доби 11 січня бойовики влаштували сім обстрілів, в результаті яких двоє бійців Збройних сил України отримали поранення. Про це повідомили в прес-центрі штабу ООС.

"Ворог відкрив вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів по позиціях українських військових в районі села Кряківка на Луганському напрямку, біля населеного пункту Новомихайлівка на Донецькому напрямку і з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі сіл Водяне, двічі – Лебединського і двічі – Гнутово на Маріупольському напрямку", – йдеться у повідомленні.

У відповідь на провокації супротивника українці застосовували чергові вогневі засоби. За даними розвідки, в результаті бойових дій за добу були знищені двоє окупантів і ще двоє поранені.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше ми писали, що Донбасс від окупації необхідно звільнити протягом двох років, далі не буде сенсу його повертати.

Таку думку висловив 22-річний командир розвідувального взводу 2-го батальйону 28-ї окремої механізованої бригади Максим Громов в інтерв'ю 24 каналу.

"На початку війни під Савур-могилою люди бачили, що відбувається насправді, просили їх не кидати. Плакали, коли ми відступали. Але ще кілька років кремлівської пропаганди, і люди в неї повірили", - розповів боєць.

Також повідомлялося, що український солдат, який пройшов безліч гарячих точок, поділився думкою, за що він воює на Донбасі і чому вирішив взяти в руки зброю.

Відповідне відео було опубліковано в Facebook, на ньому солдат відверто розповідає про життєвий шлях, "дякує Путіна" за "допомогу" у формуванні української нації та створенні армії.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", українцям пояснили, скільки залишилося часу на повернення Донбасу.

Як повідомляв портал "Знай.uа": політологи впевнені, що Путін планує захопити Білорусь і відзначають, що в Кремлі більше не бояться Америки.

Також Знай.uа" писав, що на Донеччині, на шахті Котляревського в середу, 9 січня, сталася пожежа в підсобному приміщенні.