Українська армія незабаром посилиться потужними ударними безпілотниками турецького виробництва. Так, держкомпанія "Укрспецекспорт" і турецька компанія Baykar Makina підписали важливу угоду про придбання для ЗСУ ударних БПЛА Bayraktar TB2.

Про це стало відомо завдяки повідомленню українського президента в соцмережі Facebook.

"Як ми і домовлялися з президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом, підписано угоду про закупівлю для українського війська ударних турецьких безпілотників Bayraktar TB2", – повідомив президент.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

За інформацією Петра Порошенка, це новітні ударні безпілотники оперативно-тактичного рівня крім високотехнологічних характеристик також можуть оснащуватися сучасним високоточним ракетним озброєнням для знищення бронетехніки, інженерних і фортифікаційних споруд, а також морських цілей.

Варто нагадати, що в небезпечній близькості до арсеналу української армії помітили ворожий безпілотник. Як зазначено на офіційному ресурсі Генерального штабу ЗСУ, сталося це вночі, 08 січня, близько 22:00, виявили його радіолокаційними засобами одного з арсеналів. Сигнали управління безпілотного літального апарату (БПЛА) надходили за кілька кілометрів від військового об'єкта.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що робота Лондонського аеропорту Хітроу блоковано з причини появи безпілотника. Через що було скасовано всі рейси, про що повідомляє The Telegraph. Робота аеропорту повністю зупинено після 17:30. Як заявив представник аеропорту, призупинили польоти в якості запобіжного заходу. На даний момент аеропорт співпрацює з правоохоронними органами для вирішення ситуації непередбаченої ситуації.

Нагадаємо, київський бронетанковий втратив 20 млн через партнерів: "перемогою" і не пахне.

Як повідомляв Знай.uа у Сирії бойовики з опозицією влаштували криваве місиво: людей розірвало десятками.

Знай.uа писав, Google знищила особисте життя користувачів за допомогою дронів.