Полонені українські моряки
Полонені українські моряки

Денисова розповіла, як звільнити українських моряків: єдиний варіант

Українських моряків, яких було захоплено Росією в Чорному морі, звільнятимуть відповідно до Женевської конвенції про військовополонених. Про це Людмила Денисова, уповноважена Верховної Ради з прав людини, повідомила в ефірі одного з українських телеканалів.

Вибух у ТЦ Києва: постраждалий знаходиться на межі життя і смерті

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Людина, який 12 січня постраждала від вибуху в торговому центрі в Києві, знаходиться в реанімації. Про це журналістам повідомили у прес-центрі поліції Києва.

"Потерпілий зараз знаходиться в реанімації, стан його невідомий", - сказали в поліції.

Правоохоронці додали, що поки події не дана правова оцінка.

ПриватБанк
ПриватБанк

ПриватБанк зупинить роботу усіх терміналів

Державний банк України "ПриватБанк" зупинить усі платіжні операції в ніч з 12 на 13 січня. Про це повідомила прес-служба банку.

"Під час чотиригодинної паузи регламенту карткових операцій, банк також забезпечить проведення технологічних робіт по підвищенню якості роботи мережі банкоматів, терміналів самообслуговування і POS-термінальній мережі банку", - йдеться в повідомленні.

Гривня
Гривня

Українцям розповіли, що чекає на гривню в найближчі три роки: попереджений значить озброєний

Міністерство фінансів України на своєму сайті оприлюднило макроекономічний прогноз на 2019-2021 рр. Так, фінансове відомство прогнозує курс гривні в 2019 році 28,2 грн/дол., у 2020 році - 29,7 грн/дол., і 30,4 грн/дол. - в 2021 році.

Копи назвали причину вибуху в Парижі

Під час вибуху в Парижі на вулиці Тревіз загинули дві людини. Про це повідомляє Associated Press. За інформацією прокуратури Парижа обидва загиблих були пожежниками. Раніше міністр внутрішніх справ Франції Крістоф Кастанер повідомляв про чотирьох загиблих, у тому числі про двох цивільних осіб. Пізніше він поправив себе в Twitter. Поранено, за уточненими даними, 47 осіб. З них 10 осіб перебувають у критичному стані, 37 отримали менш серйозні травми. Вибух був такої сили, що в сусідніх будинках вибило вікна.