Дуже тривожний випадок цькування стався у Київській області. Так, у місті Буча школярі вирішили познущатися над своїм однолітком, вони проявили "креативність" і опублікували фото хлопчика на відомому сайті оголошень, де продають домашніх тварин.

Відомо, що автори публікації зазначили, що продають "товар" за тисячу гривень. Для більшого ефекту оголошення супроводжувалося досить образливим коментарем: "Продаю Валика. Звичайна псина, соромиться".

За інформацією місцевих ЗМІ, оголошення провисіло на сайті три дні. А ось адміністратор торгового майданчика вийшов на зв'язок лише через добу після надходження запиту. Він підтвердив, що подібні оголошення не завжди проходять премодерацію, але допомогти можуть самі користувачі ресурсу, поскаржившись на публікацію.

Також відомо, що кривдникам школяра, якщо їх все-таки знайдуть, швидше за все загрожує стаття про дрібне хуліганство (ст. 173 Кодексу про адміністративні правопорушення). За це порушення передбачено або невеликий штраф — 51−119 гривень, або громадські роботи протягом 40−60 годин, або виправні роботи до двох місяців, або арешт на 15 діб.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Варто нагадати, що в російському місті Ростов-на-Дону школярі жорстоко побили однолітка. Відео побиття з'явилося в мережі, його зняли очевидці. Очевидці бачили інцидент з вікна власного будинку. На відео чути голос жінки, яка намагалася припинити бійку хлопців.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що не так давно в мережі з'явилося жорстоке відео, на якому 27-річна мешканка Москви показує, як знущається над власною дитиною. Варто зазначити, що відеоролик шокував навіть найстійкіших користувачів соціальних мереж.

Нагадаємо, буллінг змушує людський мозок деформуватися: відкриття вчених повинні знати всі батьки.

Як повідомляв Знай.uа буллінг став кримінальною справою: Парубій підписав закон.

Знай.uа писав, депутати пошкодували водіїв, що люблять не пристебнуті ремені.