Роботи української художниці Марії Приймаченко надихнули на створення мультсеріалу і мурала, про що заявив продюсер групи компаній Art Nation, яка є правовласником бренду Maria Prima, Едуард Ахрамович. Про це повідомив Укрінформ.

Ахрамович сказав, що: "Українцям треба зрозуміти - у нас є свої круті речі. І Марія Приймаченко - це сучасний тренд, а Prima Maria - бренд, який може викликати почуття поваги за українське. Роботи Примаченко показують український код: ми, як і її звірі, - такі різні і дивні, такі ж сильні і незвичайні, і може саме тому нас не вдається завоювати і підкорити".

Також продюсер вважає, що роботи Примаченко в Україні є містком, який зв'язує сьогодення і минуле, життя і мистецтво. Крім того, він зазначив, що визнання художниці нарешті набуло розмаху і актуальності, гідних її значення.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Ахрамович підкреслює, що явне тому підтвердження – вулиця Сагайдачного і Контрактова площа, які прикрашені до річниці арт-об'єктами, виконаними за мотивами творів художниці. Він додав: "Новорічний Поділ став центральним місцем для проведення масових святкових заходів. "Дивні звірі" вражають і захоплюють людей".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що гвардійці у резиденції британських монархів підтримали вітчизняний кінематограф і виконали хіти з легендарних фільмів. Гвардійці Букінгемського палацу підтримали Божественну рапсодію і виконали відому пісню групи Queen. Це сталося через кілька годин після того, як Богемскую рапсодію визнали Кращим драматичним фільмом 2018 року на Золотому глобусі.

Як повідомляв портал "Знай.uа": зрада застосовна і до музики, про що свідчить вчинок українського виконавця Олександра Панайотова. Хоч він і народився в Запоріжжі, це не заважає йому планувати виступ на Євробаченні 2018 за Росію.

Також "Знай.uа" писав, що Анна Седокова, яка також, як і багато інші співачки живе і будує кар'єру в Росії, жорстко прокололася з використанням фотошопу, що швидко помітили пильні фанати співачки.