З початку року в Києві підвищили тарифи на гарячу воду. Про це повідомили на офіційному сайті "Київобленерго".

З січня 2019 року жителі Києва будуть платити за гарячу воду до 97,89 гривень. Кияни, які і так вже затягнули пояси з-за підвищених тарифів, будуть змушені викладати кругленьку суму ще й за гарячу воду.

Зміни в тарифах, згідно з офіційною заявою на сайті постачальника послуг, набрали чинності вже з 1 січня 2019 року.

Зміни в тариф затвердили на засіданні Київської міськради ще 22 грудня 2018 року.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Перед Новим роком в грудні 2018 року українців також "обрадували" новими тарифами на опалення. Тепер жителям столиці доведеться платити 38,5 гривень (за квадратний метр при відсутності квартирних або будинкових лічильників) або 1 654,41 гривні за 1 Гкал при наявності лічильника.

Крім того, на офіційному сайті "Київтеплоенерго" повідомили і про те, що змінилися тарифи на теплову енергію.

Причому ціни змінилися як на виробництво, так і на перевезення та отримання цієї енергії для різних клієнтів.

Раніше повідомлялося, що головним нововведенням і головним болем для пільговиків в 2019 році стане програма монетизації субсидій.

В цьому році умови отримання знижки від держави на оплату комуналки стали жорсткіше, в процесі подачі заяв мільйони українців отримали відмову, а ті, кому все ж пощастило, можуть залишитися без субсидії, якщо порушать правила.

Нагадаємо, субсидії розорять украинцкв: доведеться платити все самостійно. За затримку нарахування субсидій, людям доведеться самостійно оплатити рахунки.

Як повідомляв Знай. ua, українцям відключать газ майже на тиждень: дати та адреси вже в мережі. Чотири дні місто проведе без газу.

Знай. ua писав, що комунальна петля стягує шиї українців: нові тарифи на тепло і газ здивували навіть песимістів. Тепер мешканці столиці платитимуть за гарячу воду до 97,89 гривень.