Київські комунальні підприємства, які надають послуги з утримання прибудинкових територій, поки не будуть підвищувати тарифи.

Цю інформацію повідомили у прес-службі КМДА, передає "ХВИЛЯ".

З 1 січня тарифи на квартплату планували підняти через подорожчання електроенергії, що використовується для технічних цілей у будинках, наприклад функціонування ліфтів та освітлення коридорів.

Заступник голови КМДА Петро Пантелєєв заявив, що відповідну постанову НКРЕКП скасовано.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше Апеляційний суд підтвердив рішення про те, що КМДА незаконно підвищила тарифи на обслуговування прибудинкової території, у зв'язку з чим зобов'язала КМДА з 20 грудня 2018 року виставляти рахунки тарифами, прийнятим до 6 червня 2017 року.

Аналітик «Українського інституту майбутнього» Юрій Романенко разом з виконавчим директором Фонду Блейзера Олегом Устенком обговорили, як третя хвиля глобальної кризи вдарить по економіці України в 2019 році.

Нагадаємо, в 2019 році держбюджет передбачив чимало змін, в тому числі не радісних для українців. Так, навесні за газ платимо більше, тарифи на зв'язок ростуть і поїздки в поїздах по кишені не всім.

Рахунки на електроенергію будуть розбиті на дві частини: абонплата і рахунок за спожиту електроенергію. У рамках реформи ринку електроенергії ліквідуються обленерго, замість них послуги споживачам будуть надавати компанії-постачальники електроенергії і компанії-оператори системи розподілу. Укладати нові договори спеціально не доведеться. Споживачі автоматично переводяться на нову систему після оплати першого в цьому році рахунки за електрику.

Раніше портал писав, що через несприятливі погодні умови в українських магазинах різко подорожчали популярні продукти харчування.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям показали тарифи на комуналку в оновлених платіжках. Суми б'ють рекорди.

Також Знай.uа писав про те, що ПриватБанк повідомив про тимчасове припинення роботи.