В Україні щорічно відбувається переход на літній час у ніч на останню неділю березня. У 2019 році останню неділю березня випадає на 31 число.

Всі українці повинні будуть перевести годинники на одну годину вперед о 04:00 в ніч з 30 на 31 березня. Таким чином компенсується неточність сучасного календаря.

На відміну від переходу на зимовий час, переведення годинників на годину вперед викликає масові проблеми зі здоров'ям - тому що людям доводиться спати на годину менше, і робити всю свою роботу на годину швидше, поки вони не адаптуються до змін.

Щоб уникнути депресій і загострення хронічних хвороб, необхідно починати готуватися до переведення годинника за два тижні - звикати вставати раніше, відповідно планувати справи, не перенапружуватися.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Раніше повідомлялося, що найбільш комфортне для життя місто України – це романтичний Львів.

Такі дані стали відомі за результатами рейтингу міст світу за індексом якості життя дослідного сервісу Numbeo. Щорічно цей сервіс визначає найкращі міста не тільки України, але і світу. Рейтинг включає в себе 227 міст із багатьох країн світу.

Львів посів у рейтингу 175-е місце (115,04 балів), столиця України Київ - на 192-му місці (104,46 балів). На 195 сходинці рейтингу за індексом якості життя виявилася Одеса (102,45), відразу за нею Харків (101,86), а 202 місце у Дніпра (94,46).

Нагадаємо, комунальники знеструмлять частину України: кому варто запастися свічками. відключатимуть світло тільки протягом одного дня.

Як повідомляв Знай. ua, Крим живе на контрабанду ліків з України: чим не догодила "рідна гавань". Путін не зміг забезпечити необхідним вкрадений Крим.

Знай. ua писав, що українських водіїв чекає новий пекло. Вартість може зрости на 20-30%.