У Бердичеві німецька овчарка принесла з прогулянки в зубах газетний згорток з великою сумою доларів.

Про це повідомляє Berdichev.biz з посиланням на господарів собаки.

Випадок стався в приватному секторі Бердичева. Молода сім'я недавно завела собаку породи німецька вівчарка, щоб та охороняла будинок. Вона більшу частину часу мешкає у просторому вольєрі на вулиці - там господарі обладнали для неї теплу будку.

Коли пес підріс, його стали ночами випускати бігати по всій території двору. Але у дворі йому стає нудно, і тоді пес іноді перестрибує паркан і гуляє по вулицях. Однак до ранку завжди повертається додому.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

В один із січневих днів до господарів пса прибігла в сльозах сусідка і розповіла, як вона разом з чоловіком ввечері поверталася з гостей, і десь по дорозі чоловік упустив пакунок, а в ньому було $7000. Ці гроші вони зайняли для покупки автомобіля. Пропажа виявилася вранці, коли перевірили кишені курток.

Гроші знайшлися абсолютно несподівано. Господиня вирішила днем погодувати пса і для цього пішла в його вольєр у дворі. І виявила там…газетний згорток з зниклими грошима, але трохи погризений.

Схоже, вівчарка, під час нічної вилазки, знайшла гроші і принесла в свій вольєр. Господарі собаки повернули своїм сусідам втрачені долари, а ті в подяку купили для пса величезний мішок елітного корму.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що вічно незадоволений пес, який знайшов величезну популярність в мережі, насправді дуже добрий і веселий. Його господиня розповіла, що він навіть врятував її від тяжкої хвороби.

Як повідомляв портал "Знай.uа": жителя міста Тайбэ, розташованого на острові Тайвань, оштрафували за те, що він відправив симпатичного капловухого котика в картонній коробці поштою. Співробітників відділення насторожив шум з коробки, і вони були вражені, коли дістали звідти кошеня.

Також Знай.uа" писав, що у мережі один з собак отримав величезну популярність завдяки своїй неймовірній жадібності. Останній ролик, знятий на Різдво, викликав масу емоцій у глядачів. Господиня вихованця по кличці Дейзі купила їй дві іграшки, проте собака не бажала, щоб хтось торкався її подарунок і всіляко оберігала іграшки.