У місті Одеса безвісті пропала 16-річна Співак Ганна Дмитрівна.

Неповнолітня зникла у неділю, 13 січня 2019 року.

Цю інформацію повідомив на своїй сторінці у Facebook користувач Владислав Антонов.

"Приморським відділом поліції в м. Одесі розшукується Співак Ганна Дмитрівна, 2002 р.н., яка 13 січня 2019 року вийшла з дому та до теперішнього часу її місцезнаходження невідоме". йдеться у повідомленні

Увага! Розшукується неповнолітня Ганна Співак! Приморським відділом поліції в м. Одесі розшукується Співак Ганна...

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще
Geplaatst door Vladislav Antonov op Dinsdag 15 januari 2019

Відмічається, що дівчина не виходить на зв'язок с рідними.

Прикмети: зріст 165 см., худорлявої тілобудови, волосся русяве, очі блакитні.

У поліції просять за наявності будь-якої інформації про можливе місцезнаходження дівчини, повідомити за телефоном спецлінії "102" чи (048) 722-45-42.

Нагадаємо, що у Кропивницькому відбулося справжнє різдвяне диво. Так багато батьків зниклих підлітків зовсім не знаходять своїх дітей. Але батькам цього хлопця пощастило – хлопчик, який зник напередодні Нового року і був оголошений в розшук, знайшовся цілим і неушкодженим.

Як повідомляє УНН, посилаючись на Головне управління Національної Поліції у Кіровоградській області, поліції вдалося встановити місцезнаходження Ярослава Розова, який 30 грудня 2018 року пішов гуляти з дому з друзями і не повернувся.

Ярослав Розов народився в 2001 році. Де конкретно пропадав підліток, в поліції не уточнювали. Однак на сьогоднішній день відомо, що хлопця помістили в центр соціально-психологічної реабілітації дітей в обласному центрі.

Раніше портал писав, що у п'ятницю, 4 січня близько 15:00 в сміттєвому баку, розташованому поблизу багатоповерхового будинку виявили валізу з тілом дівчини всередині. Страшна знахідка розташовувалася неподалік житлового будинку на проспекті Героїв.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у столиці на Гідропарку з води дістали тіло дівчини без видимих ознак насильницької смерті.

Раніше портал писав, що Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 днів з можливістю внесення застави для 36-річного боксера Петра Очертяного, якого підозрюють у смерті працівника УДО.