Взимку шкіра людини піддається перепаду низьких та високих температур, через що можуть виникати проблеми. Але дерматологи знайшли іншу причину виникнення прищів – зимові шарфи.

Все тому, що цей елемент одягу необхідно прати, як і інші речі.

У шарфах може накопичуватися піт людини, відмерлі клітини шкіри, які є просто ідеальним середовищем для бактерій. що можуть спричинити проблеми зі здоров’ям, пише DailyMail.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Проте прищі – це не найбільша проблема. Особливо небезпечними є зимові шарфи зі штучних матеріалів.

Дерматолог радить обов’язково очищувати шкіру ввечері, особливо ретельно потрібно звернути увагу на ділянки, де шкіра контактує з шарфом. Якщо цього не зробити – прищі будуть надалі виникати.

Раніше ми писали, що житель В'єтнаму Нгуєн Ван Нхат був доставлений в лікарню з ознаками сильного алкогольного отруєння. Чоловік фактично знаходився однією ногою на тому світі.

Як повідомив лікар Ле Ван Лам, аналізи показали, що допустима норма метанолу в крові чоловіка була перевищена у 1 119 разів. Через жахливу інтоксикацію чоловік втратив свідомість.

Як не дивно, 48-річному в'єтнамцю вдалося видертися з того світу. І йому допомогли 15 банок пива, схвалені лікарями. І цей медичний лайфхак доступний тільки фахівцям, не намагайтеся повторити.

Нагадаємо, дослідники Медичного центру університету Вандербілта натрапили на рідкісну форму діабету і запропонували методику лікування.

Вчені провели аналіз даних, отриманих на основі тканини підшлункової залози 33-річного донора, яким був поставлений діагноз діабету 1-го типу і який лікувався від нього протягом 17 років до самої смерті.

У рамках дослідження професор Рачана Галиюр (Rachana Haliyur) побачила під мікроскопом дещо дивовижне в забарвлених зображеннях зелених тканин. Це змусило її замислитися про те, чи дійсно у цієї людини був діабет 1-го типу.

Нагадаємо, компонент, що входить до складу галюциногенного напою аяуаска, може послужити основою для нового методу лікування цукрового діабету.

Як повідомляв портал "Знай.uа", псоріаз збільшує ймовірність виникнення діабету 2-го типу.

Також "Знай.uа" писав, антидіабетичні препарати можуть запобігти розвитку хвороби Альцгеймера.