В Україні в прокат виходить фільм "Зелена книга". Стрічку визнали найкращою комедією року. Українці зможуть переглянути її в кінотеатрах вже з 24 січня.
Про це повідомляє Еспресо.TV.
Режисером фільму став Пітер Фарреллі, який зняв також "Тупий і ще тупіший". У головних ролях - Вігго Мортенсен та Махершал Алі. Стрічка також отримала три премії "Золотий глобус". Зокрема, за найкращий сценарій, найкращу чоловічу роль другого плану (Махершала Алі) та найкращу комедію.

Національна рада кінокритиків США назвала "Зелену книгу" найкращим фільмом 2018 року. Картина вважається однією з фаворитів цьогорічного "Оскара".
Сюжет картини заснований на реальних подіях. А саме на історії дружби Тоні "Влипа" Валлелонги та Дона Ширлі. Актор Вігго Мортенсен набрав близько 20 кілограмів ваги, коли готувався до зйомок. Він також зустрічався з родиною свого героя – той працював метрдотелем легендарного клубу "Копакабана" у Нью-Йорку, знімався в епізодах у Мартіна Скорсезе та серіалі "Клан Сопрано". Син Тоні, Нік Валлелонга, став співавтором сценарію до стрічки.

За сюжетом простого вишибалу наймають в якості водія на час туру одного з найкращих піаністів світу – афроамериканця. Тур проходить півднем США, де панують расистські погляди. У поїздці вони користуються "Зеленою книгою", яка містить інформацію про безпечні місця для чорношкірих.

Нагадаємо, що в січні 2019 року відбудеться прем'єра документального фільму про легендарного співака Майкла Джексона. Майбутньою стрічкою вже незадоволені родичі поп-короля, оскільки в ній розповідатиметься про сексуальний зв'язок співака з хлопчиками.

Як повідомляв портал "Знай.ua", трейлер нового фільму про Людину павука розбурхав: фанати завмерли в очікуванні.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" писав, що романтична комедія від студії "Квартал 95" б'є рекорди українського кінопрокату. За два тижні фільм подивилися майже 600 тисяч глядачів.