У мережі опублікували тизер-трейлер до фільму "Людина-павук: Далеко від дому". Його прем'єра запланована на 5 липня 2019 року.

Ролик з'явився в Youtube на каналі Marvel Entertainment.

Новий фільм про супргероя людину-павука стане наступним фільмом у кіновсесвіті Marvel після "месників: Фінал", прем'єра якого відбудеться 25 квітня цього року.

Головну роль у фільмі "Людина-павук: Далеко від дому" зіграв Том Холланд у ролі Пітера Паркера. Також на еркані з'являються Зендеї (Мішель Джонс) і Маріси Томей (тітка Мей). До акторського складу також приєднався Джейк Джилленхол. Він зіграє Містеріо — одного з головних ворогів супергероя за коміксами.

За сюжетом фільму, головний герой Пітер Паркер відправляється на літні канікули до Європи. Однак відпочити у нього не виходить, адже йому належить нова місія - розкрити таємницю істот, що викликають стихійні лиха і руйнування по всьому континенту.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У 2017 році "Людина-павук: Повернення додому" обігнав за світовими зборами "Диво-жінку" і других "Вартових Галактики". Таким чином він став найбільш касовим супергеройським фільмом року.

Нагадаємо, що в січні 2019 року відбудеться прем'єра документального фільму про легендарного співака Майкла Джексона. Майбутньою стрічкою вже незадоволені родичі поп-короля, так як в ній розповідатиметься про сексуальний зв'язок співака з хлопчиками.

Як повідомляв портал "Знай.ua", улюблений герой мільйонів "міцний горішок" ледь не пропустив допрем'єрний показ фільму "Скло", в якому грає одну з головних ролей. Увечері напередодні прем'єри Брюс Вілліс добряче погуляв в одному з нічних клубів Лондона.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що романтична комедія від студії "Квартал 95" б'є рекорди українського кінопрокату. За два тижні фільм подивилися майже 600 тисяч глядачів.