Українському моряку терміново потрібна операція, але нічого страшного: звіряча жорстокість окупантів вразила світ

Адвокат Сергій Бадамшин відвідав полоненого моряка Василя Сороку в СІЗО "Лефортово". Про це йдеться у Facebook правозахисника.

"Відвідав військовополоненого Василя Сороку. Настрій бойовий і позитивний. А завдяки процесу в Лефортовському суді настрій став ще позитивніше. Каже, "якщо я не можу змінити те, що відбувається, то можу змінити ставлення до подій", - пише адвокат.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зеленський виявився тісно пов'язаний з Росією: отримував мільйони

Юрист "Кварталу 95" Іван Баканов розповів подробиці журналістам програми "Схеми" про те, що нібито кандидат у президенти України Володимир Зеленський має бізнес в Росії. За його словами, компанія "Грін Філмс", яка пов'язана з Володимиром Зеленським, змушена приймати грошові кошти.

інфляція в Україні
інфляція в Україні

Українці готуються до нового витка інфляції: Нацбанк зробив важливу заяву

Нацбанк анонсував випуск монет номіналами 5 і 10 гривень, якими українці зможуть розраховуватися разом з банкнотами відповідних номіналів. Експерти заспокоюють, що нововведення не спонукатиме до інфляції в Україні. Глава Національного банку України Яків Смолій анонсував випуск в обіг монет номіналами 5 і 10 гривень.

обмін валют
обмін валют

Курс валют на 20 січня: долар сильно лихоманить

Стало відомо, яким буде курс іноземних валют за даними Національного банку України (НБУ) в неділю, 20 січня. Порівняно з показниками у четвер, 17 січня, гривня зміцнилася в своїх позиціях, її показник – 27,98 за долар. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

пожежа
пожежа

Українська родина з дітьми згоріла живцем в жахливій пожежі

Відкрито кримінальне провадження за фактом пожежі в селі Запорізького району, в якій загинули чоловік і двоє дітей, а також покінчила життя самогубством мати. Встановлюються причини пожежі та обставини подій.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки), а також ч. 1 ст. 115 КК України із позначкою "Самогубство".