У понеділок, 21 січня, в Україну прийдуть сильні морози, очікується різке похолодання. Синоптики прогнозують опади на Півдні, Сході, в районах Кропивницького, Дніпра та Полтави. Про це повідомляє український Гідрометцентр.

Так, згідно з прогнозом, найхолодніше буде у Сумській та Харківській областях. Там температура повітря коливатиметься від -3 до -5 градусів морозу. При цьому найтепліша температура вже традиційно буде в Криму – від +6 до +8 градусів тепла.

"Протягом дня 21 січня циклон зрушиться в східному напрямку, тому негода протримається лише у східних областях, Криму та Приазов'ї. У більшості областей буде домінувати суха погода", – написала відомий народний синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Діденко уточнила, що на Півдні, Сході, в районах Кропивницького, Дніпра, Полтави випаде сніг. Фаза опадів – від снігу до мокрого снігу, в залежності від температури повітря.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Києві 21 січня очікується суха погода, хоча вночі не виключається сніг. Температура повітря вдень від -2 до -4 градусів морозу, вночі – -6...-8.

І знову до нас мчить циклон! Вже сьогодні ввечері сніг розпочнеться на Одещині, підтягнеться по лінії Одеса-Суми і...

Geplaatst door Наталка Діденко op Zondag 20 januari 2019

Прогноз погоди на 21 січня в містах України

Ужгород – -1...+1

Львів – -1...-3

Івано-Франківськ – -1...-3

Тернопіль – -1...-3

Чернівці – -2...-4

Хмельницький – -1...-3

Луцьк – -1...-3

Рівно – -1...-3

Житомир – -2...-4

Вінниця – -2...-4

Одеса – +1...+3

Миколаїв – 0...+2

Херсон – 0...+2

Сімферополь – +6...+8

Кропивницький – -1...-3

Черкаси – -2...-4

Чернігів – -2...-4

Суми – -3...-5

Полтава – -2...-4

Дніпро – -1...-3

Запоріжжя – 0...+2

Донецьк – 0...-2

Луганськ – 0...-2

Харків – -3...-5

Київ – -2...-4

<em>карта Укргідрометцентру на 21 січня</em>

Нагадаємо, що швидкість руйнування антарктичних льодів за період з 1979 по 2017 рік зросла більш ніж у шість разів. Вчені заявили, що раніше тануло 40 мільярдів тонн льоду на рік, а зараз - це 250 мільярдів.

Як повідомляв портал Знай.uа, у вівторок, 22 січня синоптики прогнозують відсутність опадів на всій території України.

Також портал Знай.uа писав, що більше 6 тисяч рейсів скасували в США через негоду, яка викликана сильними снігопадами. За прогнозом синоптиків, найближчим часом стихія продовжить бушувати.