Підтримка державного "ПриватБанку" пояснила ошуканим клієнтам, як вони можуть вподальшому вберегти свої гроші на картках від шахраїв.

Зокрема, підказки допомагають уникнути крадіжки, якщо злочинці захочуть викрасти гроші за допомогою телефонного номера. Про це повідомляє видання "Бізнес.медіа" з посиланням на відгук обуреного клієнта банку на сайті Мінфіну.

"У період з 4.05.2018 по 5.05.2018 в м.Лозова у чотирьох клієнтів Приватбанку шахраї зняли різні суми грошей, як особисті так і кредитні. Ми всі написали заяви в поліцію і через півтора місяці слідчий нам повідомив, що вони знайшли шахрая, під час обшуку вилучили близько 500 sim карт і близько 30 кредитних, шахрай (жінка) визнала свою провину. Приватбанк нам відмовив у поверненні коштів і вимагають погасити заборгованість", - повідомив Ігор Бабкін.

Клієнт банку переконує, що кожен користувач може стати жертвою шахраїв, якщо через телефон їх можуть таким чином пограбувати.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили
Показати ще

У свою чергу, представник "ПриватБанку" розповів про те як можна убезпечити свою банківську карту.

"Клієнт може звернутися в банк одним із способів (3700, чат, відділення банку), щоб зробити фінансовий телефон не актуальним, тим самим, убезпечивши себе від операцій, які можуть бути проведені 3-ю особою, яка заволоділа телефоном" , - говориться у відповіді банку.

Нагадаємо, один із клієнтів банку розповів про невиконання банком своїх зобов'язань. Його платіж з технічних причин був заморожений, і чоловік більше тижня не може отримати відповідь про ситуацію. Як він розповів: "Спроби з'ясувати у співробітників служби підтримки хоч щось — марні, відповідь завжди одна.

"Фахівці розбираються, все під контролем, чекайте". Також він додав, що дії Приватбанку незаконні, оскільки ніяких даних про фахівців і даних служби вони не називають. "В аналогічній ситуації, коли гроші винні банку, а не навпаки, Приватбанк не соромиться ці гроші "вибивати" і нараховувати штрафи і пеню".

Як повідомляв раніше Знай.uа, ПриватБанк здатний списати з зарплатної картки гроші в якості штрафу за прострочення кредиту.

Також Знай.uа писав про те, що тисячі українців не знають, що повинні ПриватБанку десятки тисяч гривень.