ПриватБанк здатний списати з зарплатної картки гроші в якості штрафу за прострочку кредиту.

“ПриватБанк списує з зарплатної картки більше ніж половину зарплати на штраф за використання кредитного ліміту, якого немає, і термін дії кредитки давно минув, сума боргу була 600 грн, забрали більше 11 тис. Продовжують нараховувати, в минулому році штраф в 20 тис. нарахували, гроші забирають з зарплатної картки”, – клієнтка скаржиться “Привату”.

ПриватБанк
ПриватБанк

У банку пояснюють – все згідно з підписаним договором. Якщо гроші вчасно не повернуть, то нараховуються штрафи, додаткові відсотки. Найкращий і поки що єдиний вихід – це погашення боргу.

“Якщо у людини залишався борг по кредиту, хоча клієнт вважав, що карта не діє або закрита, за рахунок штрафів і пені сума боргу, який не погашався, може зрости. І банк відповідно до договору, списує у рахунок погашення заборгованості половину від надходжень на карту. Будь-яку карту боржника”, – пояснює “ПриватБанк”

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Наголошується, що в розміщеному на сайті банку договір (він підписується в відділенні при відкритті кредитного рахунку) є згадка про те, що з будь-якого рахунку, навіть зарплатного, банк може списати гроші.

При цьому, якщо ваша зарплатна картка відкрита в “Приваті”, у вас автоматично будуть списуватися гроші. Поки борг залишається, пеня та штрафні санкції повинні бути погашені. Через це можна потрапити в кредитну яму.

Нагадаємо, Нацбанк відпустив валюту, долар помчав вгору: що далі

Нацбанк вирішив не "стримувати" зростання курсу національної американської валюты. І тепер долар впевнено дорожчає. За інформацією регулятора, курс піднявся на 10 копійок, міжбанк закрився увечері 9 січня в рамках 28,1225-28,15 грн/дол.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" НБУ не впорається з інфляцією, настає катастрофа, - експерт

Інфляція на рівні 6% річних - міф, і в 2019 році очікувати такого результату не слід. Так написав у своєму своєму Facebook озвучив економіст, керівник приватним інвестиційним фондом на фондовому ринку США Володимир Компанієць.

Також Знай.ua" писав про те, що Нова пошта разом з ПриватБанком обчистили клієнта: подробиці гучного конфлікту