Пенсії за вислугою років, починаючи з 11 жовтня 2017 року, не призначаються. Вони збереглися тільки в артистів театрально-концертних установ.

Однак заступник начальника мелітопольського об'єднаного управління пенсійного фонду Наталія Гребенчук зазначає, що таких артистів вкрай мало. Також вона повідомила, що робити всім іншим, хто заслужив своє право виходу на пенсію за вислугою років раніше.

Ті жителі Мелітополя, які заробили право виходу на пенсію за вислугою років раніше, мають на це право. В основному це стосується тих, хто народився раніше 1968 року.

Тобто, якщо на 1 квітня 2015 чоловік заробив 25 років вислуги або на 1 січня 2016 року - 25,5 років вислуги. У цьому випадку можна вийти на пенсію незалежно від віку. Також можна вийти на пенсію за вислугою років, згідно таблиці градації віку, якщо на 11 жовтня 2017 року є 26,6 років вислуги.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Правда, в пенсійному фонді йти на пенсію за вислугою років не радять.

"У педагогів та медичних працівників є пільга: якщо вони вийдуть на пенсію за віком і до цього не отримували ніякої пенсії, їм одноразово виплачується сума, яка дорівнює розміру 10 пенсій", - говорить Наталія Романівна.

Раніше повідомлялося, що в Україні в черговий раз змінилися умови нарахування пенсії. З цієї причини у багатьох українців виникає питання, як правильно порахувати потрібний трудовий стаж. Насамперед, все залежить від віку бажає одержати пенсійні виплати.

Умови призначення пенсії щороку змінюються, починаючи з 2017 року, коли набули чинності положення пенсійної реформи.

Нагадаємо, головна хвороба пенсіонерів виявилася заразною: будьте обережні. В нормі амилоиды повинні утилізуватися.

Як повідомляв Знай. ua, пенсіонери з 35-річним стажем отримають менше: виплати з затримкою, реформи не працюють. Для того, щоб українці могли забезпечити собі безбідну старість, необхідно вводити наступний рівень реформи.

Знай. ua писав, що до пенсії можемо не дожити: у Гройсмана вирішили повторити досвід Путіна. Літнім людям такі закони навряд чи сподобаються.