Бойовики так званої "ДНР" заявили, що захопили в полон бійця Збройних сил України, про що повідомляє lb.ua.

Як заявили терористи, військовослужбовець сам попрямував у бік їх позицій. Вони стверджують, що нібито підпустили його ближче, після чого зв'язали і взяли в полон. На сторінках соціальних мереж бойовиків називають ім'я полоненого бійця. Як вони повідомляють, це Станіслав Панченко, боєць 58-ї бригади. У понеділок, 21 січня, окупанти також опублікували відео з українським полоненим бійцем.

Станіслав Панченко дійсно є бійцем 58-й ОМПБР, про що підтвердили в прес-службі бригади. У заяві розповіли: "Ми акцентуємо увагу на тому, що, швидше за все, сказані ним слова на відео є результатом психологічного або навіть фізичного тиску шляхом "обробки" військовослужбовця. Підтвердженням цього є те, що відеозвернення опублікували тільки на третій день після зникнення військовослужбовця. Фактично цього достатньо для проведення "роз'яснювальної" роботи. Відомо, що всі інформаційні матеріали проросійських найманців є нічим іншим, як елементом інформаційної війни".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що українці шоковані випадком, який нещодавно стався в одному з відділень Приватбанку. Як стало відомо з повідомлення однієї з клієнток установи, банк відмовив їй у послузі "Оплата частинами", після чого вона залишила відгук про поведінку співробітників і роботу банку. Після того, як жінка спробувала з'ясувати, в чому проблема в чаті з представником банку, то нарвалася на грубу відповідь про те, що у неї донбаська прописка.

Як повідомляв портал "Знай.иа": український експерт зробив гучну заяву про те, що часткова окупація Донбасу пішла на користь економіці України. На його думку, за роки війни Україна навчилася жити без металу і вугілля окупованого Донбасу, який з моменту приходу російських окупантів перетворився на депресивну територію розрухи, злиднів і безнадії.

ТакожЗнай.иа" писав, що у мережі набирає популярність відео, на якому мешканці окупованого Луганська штурмують автобус, який слідкує в Станицю Луганську, яка знаходиться під контролем України.